Головна Новини Світ Близький Схід В Ізраїлі під час весілля сталася стрілянина: скільки людей постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі під час весілля сталася стрілянина: скільки людей постраждало

Внаслідок стрілянини в Ізраїлі загинула одна людина

21 вересня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

Весілля в арабських традиціях перервали постріли та хаос. Жителі Ізраїлю святкували весілля, коли відбулася кривава стрілянина. Про це пише видання The Jerusalem Post.

В Ізраїлі під час весілля сталася стрілянина: скільки людей постраждало

Стілка, який вбив людину, розшукують, фото з відкритих джерел

Трагедія сталася в одному із міст Ізраїлю Тайбе 20 вересня. У результаті від вогнепальних поранень померла одна людина. П'ятеро людей отримали поранення. На місце виїхала поліція Тайбе та медики екстреної допомоги. Поранених госпіталізували до лікарні, про їх стан здоров'я не повідомляється.

У поліції повідомили, що стрілець був один, але наразі його особу не встановлено. Зловмисника розшукують детективи. В прокуратурі відкрили кримінальну справу. Речові докази з місця події вилучено. Тіло відправлено до бюро судово-медичної експертизи.

За інформацією Комітеті керівників арабської влади в Ізраїлі, стрілянину вчинили представники злочинних організацій, що вороже налаштовані до арабів. В Комітеті засудили насильство та закликали громадськість бути толерантнішою до арабського населення.

Портал "Коментарі" повідомляв, що в США чоловік влаштував стрілянину в будинку. В американському місті Лейкленд у неділю, 5 вересня, стався озброєний напад чоловіка на сім'ю, яка проживала в будинку по вулиці Nothen Socrum Loop Road. Були вбиті чотири людини та поранено одну. Серед загиблих — сім'я із трьох осіб.

Також ми писали, що в ДТП під Києвом загинув паломник з Ізраїлю. Аварія сталася на 109 кілометрі траси Київ-Одеса у селі Чупира. автомобіль "Mercedes Sprinter" перевозив 13 пасажирів. Це були паломники-хасиди, які поверталися з міста Умань до аеропорту "Бориспіль".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини