Головна Новини Світ Близький Схід В ОАЕ побудують плавучий палац-готель
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОАЕ побудують плавучий палац-готель

Вартість готелю на воді складе 164 млн доларів

12 листопада 2020, 03:35
Поділіться публікацією:

Об'єднані Арабські Емірати продовжують розвивати свою туристичну галузь. На цей раз в Дубаї замахнулися на масштабний проект, який дозволить залучити закордонних гостей в країну. Днями там оголосили про будівництво шикарного готелю, який розташовується на воді. Нова пам'ятка отримала назву Sea Palace Floating Resort. Палац-готель побудують у Дубаї. Проект передбачає, що розкішний готель буде оточений шістьма плавучими віллами. Вартість проекту складе 164 млн доларів. Зараз готовність курорту до здачі в експлуатацію оцінюється в 65%. Один з плавучих будинків під назвою "Нептун" вже мебльований і проданий бізнесменові індійського походження  за 20 млн дирхамів.

В ОАЕ побудують плавучий палац-готель

Як відзначили в компанії Seagate Shipyard, яка виступає забудовником, завдання оригінального проекту — в першу чергу, підтримати туристичний потік в Дубай як в один з міст світу з самими унікальними проектами. Втім, про те, коли палац буде готовий прийняти гостей, не повідомляється.

Як повідомляв портал "Коментарі", через пандемію коронавірусу, яка обрушилася на весь світ, страждають всі сфери діяльності, в тому числі і туризм. Через відтік туристів один з готелів на Мальдівських островах запропонував гостям необмежене проживання в одному зі своїх бунгало, протягом всього наступного року. Така послуга коштує 30 тисяч доларів (близько 843 тис. Гривень). В цей пакет входить проживання в комфортному бунгало, трансфер з готелю і сніданки, а ще гості отримують 25% знижку на обід і вечерю, а також на SPA-процедури.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини