Головна Новини Світ Близький Схід Ведмідь відірвав двері у дорогого Lamborghini, що належить арабському шейху (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведмідь відірвав двері у дорогого Lamborghini, що належить арабському шейху (ВІДЕО)

Такий спорткар коштує понад чверть мільйона доларів

25 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Клишоногий, який мешкає в домашньому зоопарку, який утримує  арабський шейх Хумайда Абдулла Альбукаїш, вирвав двері його розкішного авто Lamborghini Huracan Performante, яке вартує  майже 275 тисяч зелених.

Ведмідь відірвав двері у дорогого Lamborghini, що належить арабському шейху (ВІДЕО)

Ведмідь відірвав двері спорткара (фото з відкритих джерел)

В соціальних мережах шейх виставив  відеоролик цієї історії.  Написав просто: "Без коментарів".

У відео колекціонер суперкарів  - за кермом помаранчевого авто. Він  вгощає ведмедя яблуком. Косолапий підходить до суперкара з тої сторони, де  сидять пасажири і стає лапами на двері авто. Вони не витримують ваги звіра, відламуються і летять  на землю. Тварина злякалась і стрибнула в інший бік, а шейх розсміявся з приводу витівки свого улюбленця.

Клишоногий мешкає в домашньому зоопарку арабського багача. Тут також  є тигри, леви гієни та інші представники тваринного світу.

Відомо, що представник арабського світу – шейх Хумайд Абдулла Альбукаїш, який мешкає в Дубаї, є інвестором  та колекціонує  суперкари.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що позашляховик Lamborghini може похвалитися турбодизелем від пікапаПозашляховик Lamborghini LM002, який був випущений більше двадцяти років тому, залишається в деякому роді унікальним автомобілем. Хоча б з тієї причини, що він вийшов накладом 48 одиниць. Однак ексклюзивність моделі абсолютно не завадила власнику невеликої компанії Design and Italian Racing, який використовував Lamborghini LM002 для перевезення суперкарів Ferrari. Щоб збільшити можливості позашляховика, йому надали 5,9-літровий турбодизель Cummins, знятий зі старого пікапа Ram.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини