Головна Новини Світ Близький Схід Які документи потрібні українцям для поїздки в Ізраїль
commentss НОВИНИ Всі новини

Які документи потрібні українцям для поїздки в Ізраїль

Ізраїль дозволив в'їзд громадянам України

15 червня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

З 14 червня Ізраїль відкриває свої кордони для українців, однак зі значними обмеженнями. Про це повідомляє українське посольство в Ізраїлі на своїй сторінці в Facebook.

Які документи потрібні українцям для поїздки в Ізраїль

Ізраїль - фото з відкритих джерел

Перш ніж збиратися в подорож, громадяни України повинні заздалегідь подати заявку в ізраїльську дипломатичну установу за місцем проживання або в Управління з питань народонаселення та імміграції, а потім отримати дозвіл на в'їзд.

Для отримання такого дозволу також необхідно мати діючий медичний страховий поліс, що покриває витрати в разі захворювання COVID-19.

До того ж в'їзд дозволяється лише в тому випадку, якщо людина має негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години до прибуття в Ізраїль. Після прильоту буде необхідно пройти додатковий ПЛР-тест, який коштує 80 ізраїльських шекелів (660 гривень) при онлайн-реєстрації або 100 ізраїльських шекелів (830 гривень) при реєстрації в аеропорту.

Така вимога поширюється і на тих, хто має сертифікат про вакцинацію від COVID-19 або документ про одужання від коронавірусної інфекції.

Крім двотижневого карантину, кожен громадянин України повинен заповнити спеціальну декларацію, вказавши особисті дані, медичні відомості, а також докладну інформацію про місце самоізоляції в Ізраїлі.

Українські дипломати повідомляють, що в разі виїзду такої особи з території Ізраїлю до закінчення встановленого терміну самоізоляції без спеціального дозволу в'їзд у подальшому буде заборонений.

Нагадаємо, що країни Євросоюзу починають знімати коронавірусні обмеження. Так, 11 червня Німеччина дозволила в'їзд для всіх бажаючих. Однак при цьому рівень захворюваності в країні, з якої прибуває турист, повинен відповідати певним показникам. Деталі шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини