Головна Новини Світ Близький Схід Загадкова смерть української моделі в Туреччині: що з'ясувало слідство
commentss НОВИНИ Всі новини

Загадкова смерть української моделі в Туреччині: що з'ясувало слідство

Турецька прокуратура закрила справу

9 вересня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

Слідство завершило розслідування справи про смерть молодої української моделі Крістіни Новицької. Про це повідомляє турецьке видання CNN Türk.

Загадкова смерть української моделі в Туреччині: що з'ясувало слідство

Дівчину знайшли мертвою на віллі, фото з відкритих джерел

Дівчині на момент смерті було 25 років. Про те, що тіло загиблої було виявлено на орендованій віллі в Бодрумському районі повідомлялося у січні 2021 року.

У прокуратурі Бодрума повідомляють, що справу закрито через те, що це був суїцид. Там наголосили, що українська модель Крістіна імітувала сцену суїциду у фільмі 2003 року "Між смертю і життям" та наклала на себе руки. Нагадаємо, що дівчину знайшли мертвою із мішком на голові та руками в кайданках за спиною.

Будинок дівчини був зачинений зсередини. Про те, що вона не виходить на зв’язок повідомили батьки Крістіни, вони зв’язалися із сусідами.
У будинок змогли зайти лише зламавши замок у дверях. На місце приїхали слідчі та медики, що констатували смерть дівчини.

Слідчі Головної прокуратури Бодрума не знайшли нікого серед оточення загиблої, хто б спонукав або підбурював Крістіну до самогубства. Також вони не знайшли ніяких доказів, що її міг вбити хтось сторонній. Вікна та двері були зачинені зсередини. Відбитків пальців та зразків ДНК, що належали б третій особі, всередині приміщення виявити не вдалося.

З записів камер спостереження було видно, що дівчина замовила собі їжу 31 грудня й до неї ніхто більше не приходив. Одразу ж після виявлення її тіла, слідчі почали шукати бойфренда моделі. Рідні ж не вірили в самогубство та говорили, що подробиць про життя за кордоном дочка не розповідала.

Тіло Крістіни Новицької відразу після розтину в Інституті судової медицини Мугла забрала її мати, доставивши його на батьківщину.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Туреччині знайшли мертву українку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини