Головна Новини Світ Північна Америка На заводі Tesla сталося підозріле вбивство одразу після визнання Ілона Маска людиною року
commentss НОВИНИ Всі новини

На заводі Tesla сталося підозріле вбивство одразу після визнання Ілона Маска людиною року

Смерть на заводі Tesla в Каліфорнії визнали підозрілою, і наразі детективи розслідують вбивство

14 грудня 2021, 11:49
Поділіться публікацією:

Детективи відділу вбивств розслідують підозрілу смерть на автомобільному заводі Tesla в Північній Каліфорні. Про це повідомляє Fox News.

На заводі Tesla сталося підозріле вбивство одразу після визнання Ілона Маска людиною року

Журнал Time назвав Ілона Маска Людиною 2021 року - фото з відкритих джерел

Смерть сталася через кілька годин після того, як генеральний директор Tesla Ілон Маск був визнаний у понеділок, 13 грудня, людиною року за версією Time Magazine.

Коли прибули оперативники, вони надали медичну допомогу невідомій особі, яка померла на місці події. 

"На даний момент ми маємо тіло на стоянці, і слідчі вбивства беруть на себе розслідування", — сказав капітан поліції Фремонта Фред Боббіт. 

Завод у Фрімонті є одним з автозаводів, що використовується для виробництва електромобілів Tesla. Згідно з веб-сайтом компанії, на заводі працює понад 10 000 працівників на 5,3 мільйона квадратних футів виробничих та офісних приміщень. 

Влада не повідомляє, який тип травм отримав загиблий, можливий мотив чи потенційних підозрюваних.

Як повідомляли раніше "Коментарі", інженер, підприємець та мільярдер Ілон Маск став переможцем у номінації "Людина року-2021" за версією американського журналу Time. Ім'я бізнесмена було названо на церемонії, трансляція якої велася на каналі видання у YouTube. Маск у 2021 році став найбагатшою людиною у світі, а його SpaceX обігнала інші американські компанії, зокрема, Boeing, у космічній гонці. Редакція журналу також звернула увагу на зацікавленість підприємця питаннями зміни клімату, розвитку штучного інтелекту та використання криптовалюти. У 2020 році переможцями у цій номінації стали одразу дві особи – президент США Джо Байден та віце-президент Камала Харріс. Рік тому це звання присуджено екоактивістці Греті Тунберг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини