Головна Новини Світ Північна Америка Скандал довкола Pornhub не вщухає: що відомо про версії підпалу будинку його співвласника
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал довкола Pornhub не вщухає: що відомо про версії підпалу будинку його співвласника

Протистояння між Pornhub та релігійними фанатиками триває

31 січня 2022, 17:43
Поділіться публікацією:

Минулорічний скандал навколо Pornhub досі не вщухає. Тоді було спалено маєток співвласника сайту Pornhub Фераса Антуна в Канаді. Передувало пожежі повідомлення в статті The New York Times про те, що на сайті розміщено ролики з неповнолітніми та відео, опубліковані без згоди учасників. Про це пише Медуза.

Скандал довкола Pornhub не вщухає: що відомо про версії підпалу будинку його співвласника

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Після статті Антуну та іншім співробітникам Pornhub писали погрози в соцмережах. Наразі слідство в справі про підпал будинку Антуна триває, однак підозру нікому не оголосили. Повідомляється, що працівники сайту перевіряли контент та проводили масштабну чистку — було заблоковано декілька мільйонів відео. Однак це не зупинило тих, хто продовжує погрожувати компанії та її  працівникам.

На компанію після статті посипалися скарги та судові позови. Як йдеться в статті, нібито хакери "зливали" відео й вимагали від учасників гроші. Звинувачення на адресу компанії висловлював колумніст NYT Ніколас Крістоф, він писав, що Pornhub заробляє на насильстві над неповнолітніми. Після статей та заяв платіжні системи Visa та Mastercard ввели заборону на використання карток для оплати контенту з сайту.

В Канаді навіть з'явився громадський рух Traffickinghub, який очолюють релігійні пропагандисти, зокрема, до нього можуть мати відношення прихильники церкви "Міжнародний дім молитви" в Канзасі.

Також є припущення, що підпал могли вчинити сусіди бізнесмена, що негативно сприйняли його забудову в районі, де проживають сім'ї італійських мафіозі. Інші припущення — підпалити могли батьки дітей з відеороликів на сайті або релігійні фанатики. Однак в поліції раніше розглядали мотив — підпал власником для отримання страхових виплат, втім, пізніше цю версію відкинули.

Протистояння між християнськими консерваторами та власниками компанії триває. Уряд Канади зобов'язав Pornhub та інші платформи з контентом 18+ контролювати розміщення на них роликів сексуального змісту.

Як повідомляв портал, порносайт Pornhub представив свіжу статистику щодо контенту, який найчастіше дивляться та шукають українці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини