Головна Новини Світ Північна Америка У Канаді літак здійснив вимушену посадку на жвавій автостраді (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді літак здійснив вимушену посадку на жвавій автостраді (ВІДЕО)

Легкомоторний літак зазнав технічних труднощів.

28 жовтня 2021, 11:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Канаді літак змушений приземлився на автобан. Про це повідомляє видання CBC News.

У Канаді літак здійснив вимушену посадку на жвавій автостраді (ВІДЕО)

Літак приземлився на автостраду. Фото: Michael Cole/CBC

Інцидент стався неподалік канадського міста Торонто. Легкомоторний літак із двома членами екіпажу на борту вилетів з аеропорту Маркхама, але вже через кілька хвилин зазнав технічних труднощів.

Зрозумівши, що літальний апарат не зможе повернутися до аеропорту, пілот та інструктор ухвалили рішення про посадку на десятисмуговій автостраді.

Вимушена посадка пройшла успішно. Повідомляється, що ні члени екіпажу літака, ні водії автомобілів внаслідок інциденту не постраждали. Рух на цій ділянці автодороги було тимчасово зупинено. Очікується евакуація літака.

У Мережі з'явились відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як на дорозі приземляється літак.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в американському штаті Оклахома батько виявив свого 7-річного сина мертвим. Хлопчик пішов надвір пограти в саду і не повернувся додому. Через деякий час батько виявив бездиханне тіло своєї дитини. Про те, що сталося, дізналися в правоохоронних органах. За попередніми даними, смерть хлопчика настала після нападу невідомої тварини.

Також "Коментарі" писали про те, що в австрійських Альпах розгорілася потужна лісова пожежа. Вогонь розбушувався неподалік комуни Хіршванг-ан-дер-Ракс. Пожежа розповсюджується швидкими темпами. Усього за кілька днів площа займання збільшилася більш ніж у 20 разів. Зі стихією борються близько трьох сотень пожежників. Застосовується авіація. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини