Головна Новини Світ Північна Америка Вбили батьків на очах: в Афганістані дівчина застрелила двох бійців "Талібану"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбили батьків на очах: в Афганістані дівчина застрелила двох бійців "Талібану"

Таліби застрелили батька дівчини за підозрою підтримки уряду Афганістану, у відповідь вона скористалася автоматом Калашникова

21 липня 2020, 19:57 comments1135
Поділіться публікацією:

В Афганістані 15-річна Камар Гюль застрелила двох бійців ісламістського руху "Талібан", які застрелили її батьків у дворі їхнього будинку. Про це повідомляє російське видання Lenta.ru.

Вбили батьків на очах: в Афганістані дівчина застрелила двох бійців "Талібану"

Так, згідно інформації з близькосхідних ЗМІ, таліби шукали батька дівчини, який був прихильником уряду. Начальник поліції даного поселення Хабибурахман Малекзада розповів, що бойовики "Талібану" пішли до чоловіка додому і витягли його. Доколи його дружина чинила опір, бойовики вбили обох подружжя біля їх будинку

"Камар Гюль, яка знаходилася в будинку, взяла автомат Калашникова, який був у сім'ї, і спочатку застрелила двох бійців "Талібану", які убили її батьків, а потім поранила ще кількох інших", — зазначив поліцейський.

За словами офіційних осіб, вік Гюль варіюється від 14 до 16 років. Відзначається, що багато афганці не знають свого точного віку.

В даний час афганські сили безпеки доставили дівчину і її молодшого брата в більш безпечне місце, сказав представник губернатора провінції Мохамед Ареф Абер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні з самого ранку на Театральній площі у Луцьку правопорушник тримає два десятки заручників в автобусі, висуваючи досить дивні вимоги до політичної еліти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини