Головна Новини Світ Польща Багато вантажівок не можуть доїхати до ЗСУ: поляки блокують військові вантажі
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато вантажівок не можуть доїхати до ЗСУ: поляки блокують військові вантажі

Польська поліція не пропускає вантажівки, щоб "не було конфлікту з мітингувальниками"

3 березня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Польські страйкарі  заблокували  допомогу для Збройних сил України. Вантажні автомобілі, які  перевозять вантажі,  так потрібні військовим, до цього часу  не змогли  в'їхати до України з причини   блокування кордону.. Про це  повідомляє волонтер з України Назар Смик.

Багато вантажівок не можуть доїхати до ЗСУ: поляки блокують військові вантажі

Поляки блокують військові вантажі (фото з відкритих джерел)

На кордоні  стоять і чекають  мінімум 2  вантажівки для захисників. Ще 6 фур  з причепами простоюють 2 тижні на території  Нідерландів через цю блокаду.

"Фермери знову не пускають вантажівки для наших військових. 2 фури ... Ще 6 вантажівок та причепів стоять у Нідерландах вже 2 тижні, бо перевізники тупо не можуть їх забрати. Вгадайте чому? Бо фури то досі в Україні і не можуть виїхати через польських мітингувальників", — написав Назар Смик.
Волонтер стверджує, що представники польської поліції відмовляються впливати на ситуацію та пропустити  вантажівки, тому що "може виникнути конфлікт з мітингувальниками".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, кого поляки вважають винними у протестах польських фермерів.Польські фермери у лютому відновили протести на кордонах з Україною, блокують рух транспорту між країнами та висипають українське зерно. Однак опитування SW Research, яке було проведено серед поляків вказує, що Україна посідає третє місце за відповідальністю за протести польських фермерів. 

SW Research на замовлення видання Rzeczpospolita провело соціологічне дослідження серед поляків, щоб виявити найбільш винних на їх думку у протестах польських фермерів. В опитуванні поляків запитали "Хто несе найбільшу відповідальність за ситуацію, в якій фермери вирішили протестувати в Польщі?"

Згідно з опитуванням найбільшу відповідальність за протести польських фермерів несе Європейська Комісія — 27,7% поляків вважають саме її винною у ситуації з фермерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 березня 2024, 22:26

Допихатились? Перш ніж плювати у колодязь добре думали? Оточені конфліктами як терористичної Ізраїль. Треба щоб всі, з ким ви пересварились, кому нацисти наробили шкоди, перш ніж пробачити вам, вимагали визнати провину і взяти на себе відповідальність. Це те чого бандерівці страшенно уникають і перекладають на інших. Ану скажи чий Крим! Така собі моральна Гага шахрайства юдейців.


Новини