Головна Новини Світ Польща Дуда різко відмовив Україні на прохання передати нову південнокорейську зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда різко відмовив Україні на прохання передати нову південнокорейську зброю

Польща відмовилася ділитися з Україною зброєю з Південної Кореї.

сьогодні, 17:20
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда офіційно заявив, що польська влада не має наміру передавати Україні зброю, закуплену в Південній Кореї для національної оборони. На пресконференції в Південній Кореї він підкреслив, що придбане озброєння, за яке заплачено мільярди злотих із бюджету польських платників податків, буде використовуватися виключно для захисту територіальної цілісності Польщі.

Дуда різко відмовив Україні на прохання передати нову південнокорейську зброю

Анджей Дуда (фото з відкритих джерел)

"Не розглядається жодний сценарій, за яким ми комусь передаємо зброю, яку нещодавно купили за мільярди злотих з кишень польських платників податків. Ця зброя призначена для забезпечення безпеки та оборони Республіки Польща", — наголосив польський президент.

Дуда підтвердив, що Україна зверталася з проханням щодо отримання цієї зброї, але отримала чітку відмову. Президент Польщі наголосив, що придбане для польської армії озброєння не буде передане іншим країнам, адже його головна мета — посилення безпеки Польщі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що президент Польщі Дуда пояснив, якою буде реакція світу на ядерний удар. Президент Польщі Анджей Дуда прокоментував ядерні погрози російського диктатора та розповів про реакцію світу, якщо Путін застосує ядерну зброю проти України. За його словами, світ ніколи цього не пробачить Росії.

 Анджей Дуда в ефірі TVN24 відреагував на заяву Путіна щодо зміни ядерної доктрини РФ. За словами президента Польщі, у погрозах російського диктатора немає нічого нового, адже в документі записано, що "Росія залишає за собою право використовувати всі наявні в її розпорядженні засоби, в тому числі ядерні, у разі виникнення загрози Росії". 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини