Головна Новини Світ Польща Джамала приїде до Польщі з безкоштовним концертом для українців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Джамала приїде до Польщі з безкоштовним концертом для українців: подробиці

Наступного дня після концерту всі охочі українці зможуть особисто зустрітися з Джамалою

5 грудня 2022, 23:57
Поділіться публікацією:

Завтра, 6 грудня, відома українська співачка Джамала відвідає польське місто Торунь. Виконавиця візьме участь у 18-му Концерті Фонду "Платон" імені Куби Румінськієго. За даними польського видання Wyborcza, захід пройде у стінах місцевого Центру культури "Йорданки".

Джамала приїде до Польщі з безкоштовним концертом для українців: подробиці

Джамала, з відкритих джерел

Варто зазначити, що переможниця конкурсу "Євробачення-2016" з перших днів війни в Україні активно підтримує свою країну, виступаючи на різних благодійних концертах по всьому світу. Народна артистка України неодноразово брала участь у зборі коштів для допомоги біженцям, часто відвідує центри для переселенців за кордоном та безкоштовно для них виступає. Виконавиця навіть взяла участь в останньому сезоні "Танців із зірками" у Польщі. У період участі у цьому проекті дівчина часто з'являлася в одязі української символіки, а також танцювала під вітчизняні пісні. Для самої Джамали, як вона сама неодноразово говорила, важливо, щоб про жахи війни в Україні не переставали говорити, на її думку, світ повинен завжди пам'ятати про те, що в центрі Європи зараз гвалтують жінок і вбивають дітей.

Завтра ж, у вівторок, концерт певною мірою також можна назвати благодійним, проте українці, які мешкають у Торуні, зможуть потрапити на нього безкоштовно. Для цього їм потрібно відвідати Торунський штаб допомоги Україні (за адресою вул. Костюшка, 23/1), або зателефонувати за номером телефону, щоб домовитися про отримання квитка. Для всіх інших – поляків та гостей міста, вхід на концерт буде платним, вартість квитка становитиме 60 злотих (приблизно 400 гривень).

Відомо, що всі охочі українці матимуть змогу зустрітися з українською зіркою. Зустріч із Джамалою відбудеться у тому ж Центрі культури у середу, 7 грудня.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, які бажання загадали українські діти Святому Миколаю у Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини