Головна Новини Світ Польща Голлівудський актор з польським корінням ініціював збір коштів для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор з польським корінням ініціював збір коштів для України

За кілька днів актору вдалося зібрати понад 60% від цільової суми збору

28 листопада 2022, 19:38
Поділіться публікацією:

Відомий американський актор, посол платформи UNITED24 Лів Шрайбер ініціював збір коштів на купівлю генераторів для медичних закладів України. Чоловік неодноразово раніше заявляв, що захоплений відвагою українських лікарів, які "творять чудеса щодня".

Голлівудський актор з польським корінням ініціював збір коштів для України

Лів Шрайбер, з відкритих джерел

Голлівудський актор розпочав збір грошей відразу ж після того, як Росія зруйнувала понад 40% енергосистеми України, внаслідок чого життя українців стало набагато важчим. Сьогодні проблемними для громадян є виконання найпростіших завдань, у них навіть не завжди виходить прийняти душ під гарячою водою або зарядити мобільний телефон. Систематичні збої в роботі енергомережі України значно похитнули функціонал і медичних закладів, до яких щодня надходять десятки, а то й сотні поранених українців, які потребують екстреної допомоги лікарів. З метою забезпечення безперервної роботи медичного обладнання Шрайбер і організував збір коштів, сподіваючись, що вже найближчим часом лікарні України перестануть побоюватися незапланованих відключень світла.

Зазначається, що лише за кілька днів знаменитості вдалося зібрати 63 тисячі доларів. Цільова сума складає 100 тисяч доларів, її вистачить на покупку приблизно 45 генераторів.

У жилах голлівудського актора Ліва Шрайбера тече кров кількох національностей – німецької, єврейської та французької. Родовід чоловіка також має міцний зв'язок з Польщею, його дід по материнській лінії був єврейським емігрантом, який проживає в Лодзі.

Варто також зазначити, що прізвище актора не вперше стикається з Україною. Так, Шрайбер є сценаристом та режисером популярного фільму "Ілюмінація". Кінокартина розповідає про молодого американця єврейського походження, який вирушив в Україну, сподіваючись знайти жінку, яка врятувала його діда під час війни.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що одне з воєводств Польщі придбало для України 10 генераторів та дві машини швидкої допомоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини