Головна Новини Світ Польща Кадиров погрожує Польщі та вимагає вибачень за російського посла (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров погрожує Польщі та вимагає вибачень за російського посла (ВІДЕО)

Кадиров з погрозами вимагає від польської влади попросити вибачення у російського посла Сергія Андрєєва

26 травня 2022, 00:18
Поділіться публікацією:

Голова Чечні Рамзан Кадиров, погрожуючи Польщі, вимагає вибачення за російського посла Сергія Андрєєва, якого облили червоню фарбою у Варшаві, 9 травня. Кремлівський ставленик заявив, що Польща може стати наступною країною, на чию територію нападуть окупанти рф. Про це він заявив під час свого чергового звернення в соцмережі.

Кадиров погрожує Польщі та вимагає вибачень за російського посла (ВІДЕО)

Кадиров погрожує Польщі (фото з відкритих джерел)

"Україна – закрите питання. Мені цікава Польща. Після України, якщо буде команда, ми за шість секунд покажемо, на що здатні. Краще заберіть свою зброю, своїх найманців і попросіть вибачення у нашого посла. Ми цього просто не залишимо, майте на увазі", – пригрозив Кадиров.

Окрім цього, Кадиров закликав країни НАТО  "не грати під дудку Заходу та США" та похвалився рейтингом довіри до путіна в росії.

"Наш президент має високу довіру народу.  Тому я вас попрошу, панове базікуни, які виступають проти нашої держави та президента, будьте обережні", –  заявив Кадиров. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що світ на порозі Третьої світової: як уникнути такого сценарію – про що говорить попередження Сороса. Американський мільярдер, фінансист і філантроп Джордж Сорос під час виступу на економічному форумі в Давосі закликав світ якнайшвидше зупинити російського диктатора Володимира Путіна, поки у світі не почалася Третя світова війна, яка, ймовірно, призведе до загибелі цивілізації. Аналітик Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Петро Бурковський наголошує, що Сорос не вперше говорить і пише про Україну, а також про необхідність зміни політики колективного Заходу щодо Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини