Головна Новини Світ Польща "Ми вас ненавидимо": у Польщі група людей побила двох українців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми вас ненавидимо": у Польщі група людей побила двох українців

Потерпілі стверджують, що напад був виключно через національність

29 березня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

В Польщі, в місті Лодзь  кілька молодиків  напали  та жорстоко побили рідних  братів, які приїхали з України. Цей інцидент мав місце в ніч  на 26 березня. Про це інформує inpoland.net.pl.

"Ми вас ненавидимо": у Польщі група людей побила двох українців

У Польщі група людей побила двох українців (фото з відкритих джерел)

Це сталось, коли родичі майже  опівночі вертались  з   відвідин нічного клубу. При цьому, українці  не були з числа біженців  з України, вони мешкають  в цій країні  декілька років. Брати легально працювали  в садівничій  фірмі, добре орієнтуються в місті Лодзі  і говорять польською мовою. 

Коли  українці йшли парком, щоби швидше дістатись  домівки, їх почала переслідувати група молоді з 10-12 хлопців та дівчат.  Ще за трохи  вони побігли до братів і відразу почали їх ображати.  Хлопці не відповіли на образи, а хотіли  пом'якшити ситуацію, пояснювали, що живуть тут давно, що вже тут "місцеві". 

Але нічні хулігани безжально побили їх. Спочатку молотили кулаками, потім  сильно копали ногами, коли обидва брати попадали на землю. Молоді поляки кричали братам: "Ми вас ненавидимо, ви з України, повертайтесь додому". 

Нічні зловмисники нічого  не забрали  в українців. Не вимагали  грошей, сигарет чи алкоголю.  

 Після нічних розбірок українці отримали чимало тілесних ушкоджень. В лікарні з’ясували, що в одного  зламана щелепа і ребро, багато забоїв та гематом.

В іншого також чисельні синці та забої, відчувається біль в нирках. Один з них госпіталізований до  лікарні і потребує довгого лікування. 

Потерпілі  українці кажуть, що на них скоїли напад  через те, що вони українці. Представники польської  поліції  розшукують  зловмисників. За нічну бійку вони  можуть отримати  до трьох років ув’язнення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Польщі спалахнув скандал через заяву екс-глави МЗС країни про поділ України

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини