Головна Новини Світ Польща «Ми захищатимемося», - у Польщі поділилися планами щодо РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми захищатимемося», - у Польщі поділилися планами щодо РФ

Політик зазначив, що будівництво тимчасової греблі на кордоні з Калінінградською областю вже розпочалося.

8 листопада 2022, 12:56
Поділіться публікацією:

В ефірі "Радіо Ольштин" відомий громадський діяч і політик, засновник організації "Право та Справедливість" Ярослав Качинський заявив, що у разі, якщо ситуація на Близькому Сході погіршиться, Польща негайно розпочне будівництво на кордоні з Калінінградською областю такої ж споруди, що й на кордоні із Білоруссю.

«Ми захищатимемося», - у Польщі поділилися планами щодо РФ

фото тематичне, з відкритих джерел

Відомо, що будівництво тимчасової греблі на польсько-російському кордоні вже розпочалося майже два тижні тому. Споруда буде представляти собою огорожу з колючо-ріжучого дроту заввишки 2,5 м і шириною в 3 м. Будівництвом даного загородження займаються безпосередньо солдати польської армії.

"На даний момент до Калінінградської області приїжджає величезна кількість біженців з Близького Сходу. Поки що все нормально, проте не виключено, що Росія не почне використовувати їх для масових бунтів та акцій, як це нещодавно було на польсько-білоруському кордоні. Рішення щодо будівництва 3-метрової споруди – це вимушений захід, який Польща зобов'язана вжити на тлі війни між РФ та Україною. Так, йде війна, і Росія може вести її різними і безпринципними методами", — зазначив Качинський.

Ведучий радіопрограми Кшистоф Кашубський наголосив на тому, що в районах Вармії та Мазур з кожним днем збирається все більше обладнання та різної техніки, серед якої, до речі, танки К2.

"Ці регіони є стратегічно важливими як для Польщі, так і для росіян. Вармії та Мазури знаходяться поблизу Сувальського перешийка, який теоретично може бути використаний Росією для різних провокацій", — підсумував Качинський.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що переселенці в Польщі незабаром почнуть платити за житло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини