Головна Новини Світ Польща Міністр оборони Польщі назвав єдиний аргумент, який розуміє Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Польщі назвав єдиний аргумент, який розуміє Путін

Польський міністр оборони Маріуш Блащак відреагував на критику з Кремля та слова Дмитрія Пєскова про польських солдатів.

15 листопада 2023, 10:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак відповів на російську критику щодо розміщення польських солдатів біля кордону з Білоруссю та назвав аргумент, який розуміє президент Росії Володимир Путін.

Міністр оборони Польщі назвав єдиний аргумент, який розуміє Путін

Маріуш Блащак назвав аргумент для Путіна. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков розкритикував Польщу через рішення збільшити кількість своїх солдатів на польсько-білоруському кордоні. Пєсков заявив, що таке рішення Варшави не створює умов для безпеки між країнами. На слова речника Кремля відреагував очільник Міноборони Польщі, який назвав єдиний аргумент для Путіна.

"Путін розуміє тільки аргумент сили. Лише чіткий сигнал про те, що польська армія зможе самостійно захистити свою територію, зупинить Росію від подальшої експансії на захід", — відповів Маріуш Блащак у соціальній мережі Twitter

Крім того, Блащак заявив, що його країна не має відмовлятись від створення однієї з найпотужніших армій на європейському континенті.

Нагадаємо, що у липні 2022 року Польща оголосила про масштабну програму переозброєння. До оновлення входить закупівля систем HIMARS, танків Abarms та спільне з Південною Кореєю виробництво озброєння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі назвали ультиматум для України, без якого вступ до ЄС неможливий. Заступник міністра закордонних справ Польщі Павел Яблонський заявив, що "Україні годі мріяти про вступ до ЄС", без виконання умов від Варшави.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО Єнса Столтенберга, який розповів, чи готовий вже Путін до мирних переговорів про закінчення війни на умовах України. Очільник НАТО назвав засіб, який допоможе схилити президента Росії до переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

15 листопада 2023, 10:51

Польське чмо думає що допоможе Америка. Так само як в 1939-му допомогли британці і французи


Новини