Головна Новини Світ Польща Небезпечний потопаючий: Дуда зухвало висловився про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечний потопаючий: Дуда зухвало висловився про Україну

Було б добре, щоб Україна пам'ятала, що отримує допомогу від Польщі, заявив президент

20 вересня 2023, 08:50
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда порівняв Україну з тонучою людиною, яка може завдати шкоди тому, хто її рятує. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву польський лідер зробив на брифінгу для польських ЗМІ, реагуючи на ситуацію навколо експорту українського зерна.

Небезпечний потопаючий: Дуда зухвало висловився про Україну

Анджей Дуда. Фото: з відкритих джерел

Також Анджей Дуда заявив, що планував зустрітися з Володимиром Зеленським, але не зміг через затримки у графіку його виступів на Генасамблеї.

"Ми маємо справу з чимось на зразок потопаючого. Кожен, хто коли-небудь брав участь у порятунку потопаючого, знає, що потопаючий неймовірно небезпечний, що він може витягнути себе на глибину. Він має немислиму силу, обумовлену особистим страхом, впливом адреналіну, і може просто втопити рятувальника. Кажуть, що потопаючий хапається за соломинку, і справді, потопаючий хапається за все, що може", — заявив Дуда.

За його словами, Україна перебуває під російським ударом та "хапається за все, що може". "Чи можна на неї ображатися? Звичайно, можна ображатися. Чи потрібно діяти так, щоб убезпечити себе від шкоди, заподіяної тонучою людиною? Звичайно, ми повинні діяти так, щоб захистити себе від шкоди, яку завдає потопаючий, бо якщо потопаючий приведе до шкоди та втопить нас, йому не допоможуть", — додав польський президент.     

Зазначимо, раніше багато експертів в Україні вважали, що розбіжності Києва та Варшави щодо експорту зерна вдасться подолати після особистої зустрічі президентів двох країн у Нью-Йорку, але, як стало пізніше відомо, зустріч Дуди з Зеленським так і не відбулася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 вересня 2023, 08:22

Прозріння настає! Це тільки початок. Цей потопаючий не соломинку шукає, цей розкрадач шукає коштовні речі за які можна вчепитись в останній момент. Виховали нахабного ледаря розкрадача. Це і є агресивна неонацистська ментальність.

Ермаков

20 вересня 2023, 08:19

Отношения между странами должны быть взвешенными и не категоричными, вместе решать проблемы и не показывать свое Я главным. Нужно находить консенсус.


Новини