Головна Новини Світ Польща Новий скандал у Польщі. Що на цей раз зробили протестувальники
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий скандал у Польщі. Що на цей раз зробили протестувальники

Не припиняються протести на україно-польському кордоні. Цього разу «невідомі особи» висипали із вагонів українського потягу ріпак, який прямував до Німеччини, передає портал «Коментарі»

23 лютого 2024, 14:07 comments2195
Поділіться публікацією:

"Укрзалізниця" у своєму Телеграмі 23 лютого повідомила, що невстановлені особи на станції Дорогуськ відкрили люки двох зерновозів колії 1435 мм та висипали ріпак, що прямував до Німеччини.

Новий скандал у Польщі. Що на цей раз зробили протестувальники

Протестувальники висипали ріпак

Як підкреслили в "Укрзалізниці" цей ріпак, зрештою, як і інші товари, їхали через Польщу транзитом.

Національний перевізник повідомив, що із приводу цього інциденту готує звернення до правоохоронних органів Польщі.

Відреагував на інцидент також і міністр розвитку громад, територій та інфаструктури Олександр Кубраков. За його словами, непокарані злочини завжди повертаються. Саме тому, підкреслив міністр, злочинці мають бути негайно знайдені та притягнені до відповідальності. Кубраков додав, що це необхідно зробити, аби у інших не виникало спокуси повторювати їх дії.

Нагадаємо, як розповідав портал "Коментарі", 20 лютого польські фермери посилили протести на кордоні з Україною. У цей день поблизу пропускного пункту "Медика – Шегині", вони розблокували два вантажних вагони потяга та висипали 4 тони українського збіжжя, яке прямувало до Німеччини. Організатори протесту сказали, що нічого не могли вдіяти, оскільки фермери були на емоціях і їх дії можна зрозуміти.

Щоб вирішити ситуацію президент Володимир Зеленський запропонував президенту Польщі Анджею Дуді та прем’єру Дональду Туску зустрітися на кордоні та обговорити шляхи вирішення проблеми. Натомість Туск відхилив пропозицію Зеленського. За його словами 28 березня у Варшаві відбудеться зустріч українських та польських міністрів щодо блокади кордону. При цьому він додав, що польські протестувальники можуть розраховувати на нього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 лютого 2024, 14:40

Знов контрабанда юдейців постраждала? Обрізана мафія не заспокоюється вона буде тиснути і тиснути. Особливо якщо в неї Фюрер і його пОПа слугують дахом. Це ж скільки квадроциклів можна було би купити якби всі ті гроші назад повертались? Чому немає патріотичного лахміття вишиванка співанка Бандера нацистські гасла? Чомусь бджілок Губки Ющенка ніхто не згадує.


Новини