Головна Новини Світ Польща Оборона Польщі: будівництво стіни на кордоні з Калінінградом зненацька прискорилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Оборона Польщі: будівництво стіни на кордоні з Калінінградом зненацька прискорилося

Усі роботи зі зведення «електронної» стіни виконуються польськими військовослужбовцями, яким належить прокласти тришаровий ряд із колючого дроту по довжині всього східного кордону.

25 січня 2023, 18:36
Поділіться публікацією:

Багато польських ЗМІ повідомили цього місяця про прискорення процесу будівництва електронного огородження на польсько-російському кордоні. Так, за наявними даними, до кордону з Калінінградом Польща відправила додаткові інженерні підрозділи, які мають посприяти більш оперативному завершенню проекту.

Оборона Польщі: будівництво стіни на кордоні з Калінінградом зненацька прискорилося

фото тематичне, з відкритих джерел

"Наразі спорудження стіни з колючого дроту на кордоні з Росією йде повним ходом. Будівельні роботи розпочато одночасно у п'яти місцях — у районі Бане-Мазур та Безлід. Додаткові інженерні підрозділи були відправлені до Дубенінки, Голдапа та Гурова Ілавецького", — повідомляють ЗМІ, посилаючись на джерела в державних структурах.

Відомо, що безпосередньо саме будівництво "залізної та колючої" огорожі почалося ще в листопаді місяці минулого року. Усі роботи зі зведення "електронної" стіни виконуються польськими військовослужбовцями, які мають прокласти тришаровий ряд із колючого дроту по довжині всього східного кордону, у тому числі й у точці, де знаходиться не лише Калінінград, а й Литва, на так званому перехресті.

"Якщо спочатку солдати нашої армії займалися будівництвом стіни у двох місцях, то, починаючи з грудня місяця минулого року, цей процес почав прискорюватися. Від того часу і аж до сьогодні обсяг виконаної роботи лише збільшується", — йдеться у заяві майора Мирослава Олександровича з Вармінсько-Мазурського прикордонного загону.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що мерія одного з міст Польщі має намір подарувати українцям близько сімнадцяти квартир. Наразі всі житлові приміщення чекають ремонту та реставрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини