Головна Новини Світ Польща Під Варшавою відбудеться зустріч «законних представників російської влади у вигнанні»
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Під Варшавою відбудеться зустріч «законних представників російської влади у вигнанні»

"Союз опозиціонерів" хоче, щоб країни Заходу визнали його членів законними представниками російської влади

4 листопада 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

Цими вихідними в Яблонні (околиці Варшави) відбудеться з'їзд нової російської опозиції. Серед учасників зустрічі відомі російські політики та бізнесмени, які проживають тривалий час у вигнанні. Усі вони називають себе "законно обраними, народними представниками уряду Росії". Західні ЗМІ бачать у з'їзді нових супротивників Володимира Путіна можливість змінити диктаторський режим у РФ.

Під Варшавою відбудеться зустріч «законних представників російської влади у вигнанні»


Відомо, що організатором з'їзду є Ілля Пономарьов, відомий російський політик та екс-депутат Державної Думи РФ. Виступивши проти військових амбіцій Путіна, чоловік змінив місце проживання і отримав українське громадянство, зараз веде власну підприємницьку діяльність.


Серед інших учасників зустрічі Геннадій Гудков та Марк Фейгін. Обидва до 2014 року представляли інтереси росіян в органах влади. Після початку російського вторгнення в український Донецьк та Луганськ, прийняли рішення перейти в опозицію.


"Всі політики, які будуть присутні на з'їзді — це патріоти Росії, колись вони чесно були обрані росіянами як депутати, представники їхніх інтересів в органах влади. Кожен учасник зустрічі, незалежно від того, де він проживає, в Росії, або у вигнанні, колись пішов проти диктатури Путіна, відмовившись брати участь у скоєних ним злочинах", — зазначає Пономарьов в інтерв'ю одному з польських ЗМІ.


Судячи з інформації, розміщеної на офіційному сайті з’їзду, його учасники хочуть захопити владу в Росії після падіння режиму Путіна. Для цього опозиціонерам потрібне лише одне, щоб Західні країни публічно визнали їх "законними представниками влади в РФ".


Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що актори Національного музично-драматичного театру Лесі Українки мають намір виступити в одному із польських міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини