Головна Новини Світ Польща Польща не має наміру розривати дипломатичні відносини з РФ: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща не має наміру розривати дипломатичні відносини з РФ: деталі

На думку представника Міністерства закордонних справ Лукаша Ясіна, збереження певного рівня комунікації між Москвою та Варшавою необхідне для захисту інтересів громадян Польщі

5 травня 2023, 15:14
Поділіться публікацією:

Незважаючи на активну підтримку України у війні з Росією, Польща продовжує підтримувати дипломатичні відносини із країною-агресором. На думку представника Міністерства закордонних справ Лукаша Ясіна, збереження певного рівня комунікації між Москвою та Варшавою необхідне для захисту інтересів громадян Польщі. Про це чиновник заявив в ефірі місцевого радіо " Rmf24 " .

Польща не має наміру розривати дипломатичні відносини з РФ: деталі

фото тематичне, з відкритих джерел

"Було зважено та детально розібрано безліч питань, оцінено ризики та перспективи. І тут узяло гору збереження хоч якоїсь форми присутності Польщі в Російській Федерації. Це питання більше стосується не політики, а елементарної турботи про своїх громадян, саме тому канали комунікацій не були закриті", — підкреслив Ясін.

Також співробітник МЗС додав, що зараз більшість країн Європейського Союзу мають своїх послів на території Росії. Польську сторону там представляє Кшиштоф Краєвський, який, за словами Ясіна, робить "багато добрих справ у Москві, зустрічається та співпрацює з російськими опозиціонерами".

Під час свого виступу Ясін також порушив тему майбутніх святкувань 9 травня. На його думку, враховуючи антипольську пропаганду в російських медіа, що активно розвивається, не виключено, що 9 травня відбудуться різноманітні провокації.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що російський бюджет почав недоотримувати трильйони рублів. Причиною всього зниження попиту з боку західних країн на нафту та газ. Порівняно з минулорічними показниками, зараз скарбниця Російської Федерації недоотримує близько 60% звичного для неї доходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

wwe

5 травня 2023, 14:35

Хочешь воплотить свои сексуальные фантазии в реальность? Заходи здесь много девок что хотят воплотить свои сексуальные фантазии ----- http://ive.co.pl/uykxa


Новини