Головна Новини Світ Польща Польща оплакує співвітчизника, який загинув у боротьбі за вільну Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща оплакує співвітчизника, який загинув у боротьбі за вільну Україну

На момент загибелі хлопцю було 32 роки, у себе на Батьківщині він був професійним стрільцем

9 грудня 2022, 09:47
Поділіться публікацією:

ЗМІ сусідньої країни повідомили, що загинув громадянин Польщі Кшиштоф Тіфель. 32-річний чоловік з перших днів російського вторгнення в Україну кинув усі свої справи та вирушив захищати незалежність та суверенітет сусідньої держави. Під час чергового обстрілу поляк отримав поранення не сумісні із життям, хлопець загинув миттєво, на полі бою. Про це повідомляє видання Wyborcza з посиланням на кореспондента Polsat News Матеуша Лаховського.

Польща оплакує співвітчизника, який загинув у боротьбі за вільну Україну

Кшиштоф Тифель, з відкритих джерел

"Кшиштоф був особливим, він дотримувався певних принципів відносно того, як треба жити, тому, як тільки почалася війна в Україні, він одразу все покинув і поїхав захищати міста незалежної держави, її невинних жителів, яких вважав рідними за духом людьми. Кшиштоф був професійним стрільцем, чудовою людиною та вірним другом. Шкода, що ця війна продовжує забирати найкращих. Спи, мій друже, нехай тобі насниться Польща", — прокоментував смерть хлопця воєначальник Адам Длужняк.

У соціальних мережах, окрім співвітчизників Кшиштофа, можна знайти співчуття його українських побратимів.

"Дякую тобі, що ти приїхав захищати мою країну, коли її атакував ворог. Ти приїхав на початку конфлікту, щоб підготувати нас, навчити, поділитися досвідом. Ти міг поїхати, але ти залишився, взяв у руки зброю і разом із нами пішов боронити нашу свободу. Я ніколи тебе не забуду, Україна тебе пам'ятатиме вічно", — написав на своїй сторінці у соціальній мережі український військовослужбовець Андрій Смоляр.

Нагадаємо , раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у польських гіпермаркетах розпочався дефіцит електрогенераторів. Експерти пов'язують це з діяльністю деяких воєводств та волонтерів, які щодня купують та передають електроагрегати в Україну, як допомогу біженцям та військовослужбовцям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини