Головна Новини Світ Польща Польща викликала посла Росії через російську ракету: що йому скажуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща викликала посла Росії через російську ракету: що йому скажуть

Варшава збирається наголосити на своєму невдоволенні через неприйнятні дії Росії, яка запустила російську ракету на територію Польщі.

24 березня 2024, 14:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через російську ракету, яка увійшла в повітряний простір Польщі, Варшава викликає посла Росії для вручення ноти протесту. Як пояснив заступник міністра закордонних справ Анджей Шейна російський посол почує невдоволення від Польщі.

Польща викликала посла Росії через російську ракету: що йому скажуть

Заступник міністра оборони Польщі Анджей Шейна. Фото з відкритих джерел

Польща збирається наголосити про неприйнятність російських ракет у її повітряному просторі.

"Я не хочу говорити, які подальші кроки будуть зроблені, тому що це не перший випадок, коли крилата ракета з РФ перетинає польський кордон. Я думаю, що ми розглянемо можливість сильніше підкреслити не лише наше невдоволення, але й нашу позицію, оскільки такі дії є абсолютно неприйнятними, особливо в контексті членства Польщі в НАТО та наших союзницьких зобов’язань", — розповів Анджей Шейна.

Також речник МЗС Польщі Павел Вронський заявив, що Варшава вимагатиме від Росії пояснень у зв'язку з черговим порушенням повітряного простору країни.

Нагадаємо, що під час масованої атаки Росії по Україні одна з ракет перетнула кордон та увійшла в повітряний простір Польщі. Згодом вона змінила маршрут та полетіла в бік України націлившись на об’єкти у Львівській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі підтвердили інформацію про російську ракету, яка залетіла на їх територію. Згодом Польща пояснила, чому не збила російську ракету, яка увійшла в повітряний простір країни на 39 секунд.

Також "Коментарі" писали, що у Повітряних силах ЗСУ повідомили, скільки вдалось знищити російських ракет та дронів, які атакували Україну 24 березня. За офіційними даними силами ППО було збито 18 ракет та 25 дронів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини