Головна Новини Світ Польща Польща закінчила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю: як виглядає огорожа (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща закінчила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю: як виглядає огорожа (ВІДЕО)

Польща завершила будівництва огорожі на кордоні з Білоруссю

30 червня 2022, 16:02
Поділіться публікацією:

Польща закінчила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю. Протяжність стіни становить 186 кілометрів, а її висота — 5,5 метра. Про це повідомила прикордонслужби Польщі в Twitter, 30 липня.

Польща закінчила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю: як виглядає огорожа (ВІДЕО)

Польща закінчила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю (скрін з відео)

"5 січня розпочалося будівництво фізичного бар'єру на польсько-білоруському кордоні. Наразі роботи добігають кінця", — йдеться у повідомленні польської сторони.

Відомо, що стіну будували 5 місяців. Вона проходить на території Люблінського та Підляського воєводств, її довжина — 186, 25 км, а висота — 5,5 метра. Загородження повністю укріплене колючим дротом. На його будівництво витратили 49 тисяч тонн металу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Україна та Польща продовжують зближенняУкраїна та Польща продовжують стрімко зміцнювати зв'язки. 1 червня вперше відбулися українсько-польські міжурядові консультації. У них взяв участь і президент Володимир Зеленський. Український прем'єр Денис Шмигаль повідомив, що за результатами консультацій було прийнято спільну заяву, в якій Польща зобов'язалася підтримувати євроантлантичну та європейську інтеграцію України, а також допомогти нам відновити країну після війни. Підписано низку важливих меморандумів. Політичний аналітик, PR-експерт Олександр Солонько пояснює: як показали нещодавні події, кордон із Білоруссю (який має Польща) – це фактично кордон із росією, через який росіяни без проблем можуть атакувати, що й сталося в Україні, акцентує аналітик. За словами політичного експерта Дениса Гороховського, про те, що агресія росії запустила процес зміни світового порядку, сьогодні можна говорити вже як про факт, що відбувся. І мова в цьому випадку, підкреслює він, йдеться не тільки про втрату Росії своїх позицій і впливу на міжнародній арені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини