Головна Новини Світ Польща Польські фермери заблокували проїзд вантажівок з України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Польські фермери заблокували проїзд вантажівок з України: подробиці

Перед пунктом пропуску "Медика" польські фермери заблокували рух вантажних транспортних засобів

7 червня 2023, 15:38 comments1358
Поділіться публікацією:

Польські фермери заблокували рух вантажівок із України через пункт пропуску "Шегині". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Польські фермери заблокували проїзд вантажівок з України: подробиці

Польща. Фото: з відкритих джерел

"Перед пунктом пропуску "Медика" польські фермери заблокували рух вантажних транспортних засобів, що прямують з України до Польщі", — йдеться у повідомленні.

Пропуск легкових автомобілів та автобусів здійснюється у звичайному режимі. Також безперешкодно рухаються вантажівки на в'їзд до України.

"Ми повідомимо про відновлення пропускних операцій, а поки просимо обирати інші шляхи до Польщі", — наголосили у Держмитслужбі.

Зазначимо, ситуація, коли польські фермери влаштовують акції протесту – не нова. Раніше польські фермери протестували через те, що дешевша українська сільгосппродукція заполонила їхню країну. Попередній міністр сільського господарства Генрік Ковальчик був змушений піти у відставку, а Польща заборонила імпорт українського зерна та продуктів. Чому ситуація стала скандалом? Як знайти вихід? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підрив Каховської ГЕС: які наслідки для українського АПК та світового ринку продовольства.

Також видання "Коментарі" повідомляло – заступник міністра інфраструктури України Юрій Васьков стверджує, що Росія грубо порушує продовжену зернову угоду. Країна-агресор фактично блокує кораблі, що прямують до одного з українських портів (Південний). Що відбувається та чому? Як можна розв'язати ситуацію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DPSUkr/11652
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини