Головна Новини Світ Польща Польські перевізники назвали терміни, свільки ще мають намір блокувати кордон з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Польські перевізники назвали терміни, свільки ще мають намір блокувати кордон з Україною

Польські перевізники хочуть продовжувати блокувати кордон із Україною як мінімум до лютого

23 листопада 2023, 08:00 comments2533
Поділіться публікацією:

Організатор акції із блокування пунктів пропуску на кордоні з Україною Рафал Меклер, голова люблінського осередку ультраправої партії "Конфедерація" оголосив про намір польських перевізників продовжити протест до 1 лютого 2024 року. Як передає портал "Коментарі", про це Меклер повідомив у соцмережах.

Польські перевізники назвали терміни, свільки ще мають намір блокувати кордон з Україною

Кордон України та Польщі. Фото: з відкритих джерел

Рафал Меклер поінформував, що організатори протесту подали заявку про продовження акції щодо блокування кордону на пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" до 1 лютого.

"Прийнято без застережень!", – прозвітував поляк.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що страйк польських далекобійників на кордоні з Україною загрожує поширитись на групу фермерів, які планують приєднатися до протесту на пункті пропуску у Медиці.

Читайте також на порталі "Коментарі" – голова Держприкордонслужби України Андрій Демченко запевняє, що блокада, яку влаштували польські перевізники два тижні тому, не впливає на проїзд автобусів та приватних авто. А ось українські вантажівки, які стали серйозними конкурентами поляків, виявились заручниками ситуації. Їх у чергах зібралося близько трьох тисяч – і поки що ні українська, ні польська влада нічого не може вдіяти з цією проблемою. Що відбувається та чому? Який є вихід із ситуації? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – до польських перевізників, які блокують проїзд вантажних автомобілів в Україні, як мінімум у трьох пунктах пропуску приєдналися словацькі перевізники. На території Словаччини перевізники почали блокувати рух вантажівок через пункт пропуску Вишне-Німецьке. Цю інформацію підтвердив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини