Президент Польщі Дуда помилково опублікував дивний текст зі словами про яйця та дружину

Анджей Дуда потрапив у курйозний випадок, коли створив несподіваний запис у соціальній мережі X.

Президент Польщі Анджей Дуда опублікував несподіваний запис у соціальній мережі X, раніше Twitter. Ймовірно польський політик не хотів, щоб повідомлення було публічним та швидко видалив текст. Однак дивний текст публікації зафіксували місцеві ЗМІ.

Анджей Дуда потрапив у курйозну ситуацію, коли опублікував запис у якому йшлося про "дружину" та "яйця".

"Скажи йому, щоб запитав його дружину, що означає "мати яйця". Вона знає!", - написав президент Польщі у соціальні мережі X.

Запис польського президента зник менш ніж за хвилину, однак для ЗМІ цього було достатньо, щоб зберегти скриншоти з несподіваним текстом. Публікація Дуди не була прикріплена до жодної з гілок X. Також невідомо, хто міг бути одержувачем такого повідомлення. Ймовірно, Анджей Дуда випадково опублікував повідомлення публічно, замість того, щоб відправити текст в особисті.

Цікаво, що це не перша помилка президента Польщі пов'язана з несподіваними публікаціями в мережі. У березні минулого року Міноборони Польщі опублікувало текст у якому значилось про хороші новини: "українці вирішили замовити більше гвинтівок Grot на збройовому заводі в Радомі". Тоді на ці слова відреагував Дуда текстом, що він нічого не знає про такі домовленості.

Дуда за ці роки значно обмежив свою активність у соцмережах. Записи стали більш офіційними, на відміну від перших років президентства. Тоді президент Польщі охоче налагоджував контакти з анонімними акаунтами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандал у Польщі. Місцевий сатирик закликав поселяти біженців в Аушвіц.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі ставлять ультиматум Україні на 20 років.