Головна Новини Світ Польща "Путін не програв жодної війни": польський президент порадив не розслаблятися
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін не програв жодної війни": польський президент порадив не розслаблятися

Дуда заявив, що навіть танки 60-х років випуску здатні бути корисними на полі бою

31 травня 2023, 21:50 comments4067
Поділіться публікацією:

Лідер  Польщі Анджей Дуда закликає  наперед не  говорити про  програш РФ у війні проти України.  Про це польський президент   наголосив  під час  розмови з генеральним директором Dow Jones, видавцем The Wall Street Journal Алмаром Латуром.

"Путін не програв жодної війни": польський президент порадив не розслаблятися

Анджей Дуда (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні кажуть, що Володимир Путін програв війну, а його поразка полягає в тому, що Фінляндія вступила до НАТО, хоча протягом багатьох років фінський народ вагався, чи варто йому відмовлятися від нейтралітету. Пані та панове, Володимир Путін не програв жодної війни", – стверджує лідер Польщі.

Ще Дуда замітив, що  має надію на програш Путіна, проте  "наразі ми маємо ситуацію, коли російський каток давить Україну, сотні людей гинуть на фронті щодня, при цьому росіян більше 100 мільйонів, а українців менше 40 мільйонів".

За словами Дуди ця різниця дає  реальну картину, хто  зараз має перевагу.  Бо для РФ  людське життя нічого не означає, для  України, кожна втрачена людина  – на вагу золота.

"Це різні культури. Росія – ядерна наддержава, вона має гігантські запаси зброї – і що з того, що ми сміємося з того, що вона вивозить танки з 1960-х років, коли кожен танк важить 50-60 тонн. Якщо він їде, він розчавить, незалежно від того, чи він сучасний", – продовжив  польський високопосадовець. 

Дуда  ще сказав, що Путін  зазнає поразки, коли російські війська  будуть витіснені за межі міжнародно визнаних кордонів України. Але зараз  РФ все більше мобілізується,  російську економіку переводять  на військові рейки, а представники пропаганди зомбують  росіян.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Дуда заявив — росіяни прийдуть на колінах підписувати мир.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 травня 2023, 21:35

Прозріння настає! Ключові слова: мобілізується, переводять. А в нас? Пишаємось тільки тим, що вдається освоювати чужу техніку? Краще уважно придивитись до нашого військового керівництва. Хтось від них хоч раз чув європейську лайку? Радіємо що російської не чуємо? Тобто під час цієї жорстокої війни, наші військові стали вихованими маленькими дівчатками? Та ні. Просто зараз вони це роблять потайки від суспільства. Коли ніхто не чує, вони криють один одного так, що російський корабель радіє, що його чемно послали. Ключове: один до одного, навіть один одного не поважають.Тобто просто вдають що змінюються, а по факту тримаються за старе укромуністичне.


Новини