Головна Новини Світ Польща Шольцу та Макрону перепало від Дуди за дзвінки Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольцу та Макрону перепало від Дуди за дзвінки Путіну

За словами президента Польщі, його вражають усі ті переговори, які зараз ведуться із президентом Росії.

9 червня 2022, 09:42
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда вважає неприйнятним те, що європейські лідери продовжують намагатися знайти порозуміння з російським диктатором Володимиром Путіним, коли продовжується російське вторгнення в Україну. Так польський лідер розкритикував наміри канцлера ФРН Олафа Шольца та президента Франції Еммануеля Макрона вийти на переговори з Путіним. Як передає портал "Коментарі", Дуда своєю думкою поділився в інтерв'ю рейтинговій німецькій газеті "Bild".

Шольцу та Макрону перепало від Дуди за дзвінки Путіну

Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Анджей Дуда зазначив, що він не може нормально ставитися до тих переговорів, які намагаються проводити канцлер Німеччини Шольц та президент Франції Макрон із президентом РФ Путіним. Бо сенсу у таких розмовах немає. Кожною такою спробою достукатися до російського президента лідери ЄС лише узаконюють особу, яка скоїла найтяжчі злочини проти людства, коли наказало російській армії вторгнутися в Україну.

За словами президента Польщі, складно собі уявити, хто міг би вести такі розмови з Гітлером у роки Другої світової війни. ніхто тоді не вів розмови у тому, що Гітлер повинен зберегти обличчя. Нічого невідомо також у тому, що світ намагався діяти те щоб не принизити Гітлера.

Дуда також висловив переконання, що всі рішення щодо закінчення війни в Україні можуть бути прийняті лише з згодою української влади на ті чи інші рішення. Президент Польщі додав, що він зацікавлений у тому, щоб ЗСУ отримали всю необхідну військову підтримку союзників та вибили росіян зі своєї території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія готується до удару: у Генштабі розповіли, куди росіяни стягли "Іскандери" та "Панцирі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини