Головна Новини Світ Польща Стало відомо, що зроблять поляки із розсипаним українським зерном
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що зроблять поляки із розсипаним українським зерном

Польська сторона має намір утилізувати українське зерно, яке було висипане із вагонів у Котомирі під Бидгощем, повідомляє РАР. При цьому відомо, що це зерно мали доставити в Марокко, повідомляє портал «Коментарі»

26 лютого 2024, 18:23 comments4825
Поділіться публікацією:

За інформацією польських ЗМІ, невідомі відкрили 8 із 40 вагонів потяга, який перевозив українське збіжжя. Як результат, на колії було висипано від 160 до 180 тонн українського зерна.

Стало відомо, що зроблять поляки із розсипаним українським зерном

Поляки утилізують українське зерно

В польській поліції повідомили, що вагони із українським зерном відкрили "треті особи", які перерізали мотузки-тримачі на вагонах.

Згодом стало відомо, що частину зерна, яке прямувало до Марокко все ж вдалося зібрати. Проте 30 тонн збіжжя залишилося на коліях. Його мають намір утилізувати.

Нагадаємо, під час протестів польських фермерів невідомі чотири рази висипали агропродукцію із України на колії. Перший раз такий інцидент стався 20 лютого, у перший день посилених протестів. Тоді організатори протеступовідомили, що нічого не могли вдіяти, фермери були під емоціями, тому і всипали частину українського зерна.

Найбільшу кількість зерна було висипано 25 лютого. Як повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, було знищено 150 тонн українського збіжжя. За його словами, це зерно йшло транзитом до порту Гданськ, а потім до інших країн.

Окрім того, стало відомо, що польським протестувальникам, які знищили на кордоні 4 тонни українського зерна 20 лютого, загрожує до 5 років позбавлення волі. Однак таке покарання винні отримають лише якщо суд встановить, що збитки були серйозними. Поки що триває розслідування, кажуть польські поліцейські. Вони відзначили, що відкрили провадження за фактом псування зерна за ст. 288 параграфа 1 Кримінального кодексу Польщі. Санкція статті передбачає, що винним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 місяців до 5 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 лютого 2024, 18:46

Нехай птахи склюють. Хитрість і підлість юдейців ще ніхто не перевершив. Завезли відморожених тітушок. Військовозобов'язаних але з підробленими пільгами. Ті створювали на поляків моральний тиск, знімали і викладали відео у мережі. Гучно улюлюкали реготали облаювали: 3/4 російська лайка і 1/4 - феня. Хоч вуха затикай. Де таких набрали? Там де всіх слуг Фюрера, депутатів чиновників пропагандонів пОПу? Їх би на передову, словом вбивати. Про це високооплачувана і у безпеці пропаганда нацистів не каже. А коли роздраконені і ошелешені фермери щось зроблять, одразу вереск: "Він перший напав!".


Новини