Головна Новини Світ Польща У Дуди висловилися про суперечку з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дуди висловилися про суперечку з Україною

Глава канцелярії президента Польщі Павел Шрот заявив, що найгарячіший етап у суперечці двох країн – уже в минулому

10 серпня 2023, 17:14 comments4187
Поділіться публікацією:

До тих моментів, які викликають різні думки та погляди, потрібно підходити спокійно, не даючи волю емоціям. А також працювати у напрямку вирішення спорів, для покращення відносин між країнами. Конфлікт між Польщею та Україною вже у минулому. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив голова канцелярії президента Польщі Павел Шрот, повідомляє Польське Радіо.

У Дуди висловилися про суперечку з Україною

Польща та Україна. Фото: з відкритих джерел

Шрот підкреслив, що він отримав від офіційного Києва особисте запрошення на участь у саміті, який відбувся у Саудівській Аравії, що вкотре підтверджує, що відносини між двома країнами покращуються.

"Думаю, це не єдина розбіжність між нами, і в майбутньому вони, звісно, будуть з’являтись. До цього потрібно підходити спокійно, працювати в напрямку їх розв’язання, щоб відносини між нашими країнами були добрими і ставали кращими", — висловився глава Канцелярії президента Польщі Павел Шрот.

Нагадаємо, різкі висловлювання міністра Канцелярії президента Польщі Марцина Пшидача (про нібито невдячність України за польську допомогу під час протистояння з РФ) спричинили дипломатичний скандал. Причиною таких випадів стали розбіжності між Варшавою та Києвом щодо експорту українського зерна. Президент України Володимир Зеленський вже закликав українських та польських політиків та дипломатів відкинути емоції та зосередитися на спільній боротьбі із спільним ворогом – Росією. Як оцінюєте те, що відбувається? Що слід зрозуміти і Польщі та Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – парламентські вибори у Польщі та "карта України": як двом країнам вичерпати конфлікт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини