Головна Новини Світ Польща У Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки

Через вчинок 60-річної пенсіонерки довелось евакуювати пасажирів та персонал польського аеропорту.

18 липня 2023, 09:50 comments7233
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Витівка української пенсіонерки наробила галасу у польському аеропорту, що знаходиться у місті Лодзь. Через вчинок українки, пасажири аеропорту евакуювали, а низку рейсів затримали.

У Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки

Аеропорт в місті Лодзь. Фото з відкритих джерел

Пенсіонерка з України мала квитки на літак з польського міста Лодзь до Лондона, однак приїхала в аеропорт з великим запасом часу, тому вирушила у центральну частину міста. 60-річна жінка не хотіла брати з собою валізу, тому вирішила її заховати у туалеті. Охоронці зі служби безпеки спостерігаючи за пасажирами через камери виявили, що жінка зайшла в туалет аеропорту з валізою, а вийшла без неї. Згодом охоронці викликали саперів, а для безпеки пасажирів та персоналу аеропорту провели евакуацію.

Валізу перевіряли близько 2 годин, проте не виявили нічого небезпечного. Паралельно спецслужби встановили особу власниці валізи. Коли пенсіонерка повернулась до аеропорту, то пояснила, що просто не зрозуміла, що не можна лишати речі без нагляду.

Українку оштрафували на 500 злотих (близько 4,6 тис. грн). Її рейс як і більшості пасажирів затримався майже на годину, однак вона змогла вилетіти до Лондона, які і планувала.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скіплагінг — лайфхак який ненавидять авіакомпанії, але він допомагає туристам економити гроші.

Також "Коментарі" писали, що найбільший у світі круїзний лайнер вперше вийшов у плавання у відкритий океан. Туристичне судно має сотні цікавих розваг для своїх гостей, зокрема це стосується аквапарку, людової ковзанки, ресторанів, барів та басейнів. На лайнері розмістили навіть водоспад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини