Головна Новини Світ Польща У Польщі натякнули, на який крок зважаться багато країн, якщо США не затвердять допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі натякнули, на який крок зважаться багато країн, якщо США не затвердять допомогу Україні

Глава МЗС Польщі розповів про наслідки відмови США затвердити допомогу Україні

24 лютого 2024, 08:52 comments2790
Поділіться публікацією:

Якщо Конгрес США не схвалить допомогу Україні, багато країн почнуть розробляти власні програми ядерної зброї, щоб захистити себе. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю агентству Bloomberg зробив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

У Польщі натякнули, на який крок зважаться багато країн, якщо США не затвердять допомогу Україні

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. Фото: із відкритих джерел

Глава МЗС Польщі зазначив, якщо США не допоможуть, союзники будуть розчаровані та зрозуміють, що Вашингтон може бути не в змозі допомогти.

"Це матиме глибокі наслідки для всіх американських альянсів у всьому світі. Країни почнуть страхувати себе, а інші розглядатимуть можливість розробки програм ядерної зброї", — зазначив Радослав Сікорський.

Глава польського МЗС також заявив, що члени Європейського Союзу зможуть виконати обіцянку надати Україні мільйон артилерійських снарядів. За його словами, союзники вже змогли зібрати близько 850 тисяч снарядів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден продовжує закликати Конгрес проголосувати за допомогу Україні, запевняючи, що це може стати однією з найпотужніших речей проти російського диктатора Володимира Путіна, якого назвав "божевільним сином суки". При цьому, за даними Bloomberg, Адміністрація Байдена намагалася розпочати переговори з Росією, щоб відмовити її від спроб запустити космічну зброю з ядерним потенціалом. На цьому тлі з'явилися повідомлення, що РФ готує територіальні претензії до США. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" дії Москви та Вашингтона.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чому у війні-2024 в України виникли серйозні проблеми: як виправити ситуацію.

Раніше "Коментарі" інформували – є 4 кроки, які Європа має зробити для перемоги України: чому на США надії вже немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини