Головна Новини Світ Польща У Польщі несподівано приземлився літак з Москви: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі несподівано приземлився літак з Москви: яка причина

Пасажирський літак, який мав прямувати з Москви до Стамбулу приземлився у Варшаві.

10 вересня 2024, 09:15 comments13907
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Несподіваний інцидент стався в ніч на 9 вересня, коли в аеропорту Варшави приземлився літак з Росії. Він належить турецькій чартерній авіакомпанії Pegasus та виконував рейс Москва-Стамбул. Зміну маршруту літака було зафіксовано ресурсом Flightradar24, який відстежує повітряний рух по всьому світу.

У Польщі несподівано приземлився літак з Москви: яка причина

У Варшаві приземлився літак з Росії. Фото з відкритих джерел

Рейс PC389 мав вилетіти з московського аеропорту "Внуково" о 15:05, однак старт польоту відбувся з майже п’ятигодинним запізненням і літак вилетів о 19:58. Через дві години польоту перебуваючи у повітряному просторі Польщі літак авіакомпанії Pegasus раптово змінив маршрут та здійснив незаплановану посадку у Варшаві.

"Підтверджую, що сьогодні ввечері у варшавському аеропорту імені Фридерика Шопена літак рейсу Москва-Стамбул приземлився позапланово. Причиною стали технічні проблеми з навігаційним обладнанням літака, через які він не зміг продовжити політ", — повідомила прессекретарка варшавського аеропорту Анна Дермонт.

За її словами пасажири, які перебували на літаку були переведені в спеціальну зону під охороною прикордонної служби та служби безпеки аеропорту. Туристи з РФ дочекались нового літака майже о третій годині ночі та прибули до Стамбулу о 6:32. Таким чином через затримку в аеропорту "Внуково" та незаплановану посадку у Варшаві пасажири витратили на подорож додатково близько 10 годин.

У Польщі несподівано приземлився літак з Москви: яка причина - фото 2

Турецький літак з Росії після приземлення у Варшаві продовжив рух до Туреччини. Flightradar24

Попри санкції та закритий для російських літаків повітряний простір над Європою, росіяни досі мають можливість здійснювати рейси у повітряному просторі країн ЄС. Популярними серед росіян стали рейси з Москви до ОАЕ, Сербії та Туреччини. Зокрема, Дубай став притулком для російських багатіїв, які вкладають кошти в місцеву нерухомість. Турецькі авіалінії, такі як Turkish Airlines, продовжують польоти через територію Європи з російськими пасажирами на борту, оскільки їхні літаки не підпадають під санкції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дивний політ пасажирського літака з росіянами на борту, який ледь не залетів в Україну.

Також "Коментарі" писали про таємничі рейси чотирьох літаків, які майже одночасно приземлились у Мінську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини