Головна Новини Світ Польща У Польщі помер українець після отруєння холодцем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі помер українець після отруєння холодцем

Громадянин України помер у Польщі після отруєння холодцем, який виготовили в домашніх умовах.

22 лютого 2024, 11:50 comments2580
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

54-річний громадянин України помер після вживання м’ясного холодцю, який був куплений на ринку у польському місті Нова Демба. Після отруєння українця ще двоє поляків потрапили в лікарню, які також купували холодець у тому ж місці. Поліція Польщі затримала виробників холодцю, яким загрожує три роки ув’язнення.

У Польщі помер українець після отруєння холодцем

У Польщі помер українець після отруєння холодцем. Фото з відкритих джерел

Громадянин України придбав холодець у польської пари, яка виготовляла його в домашніх умовах, а потім реалізовувала на ринку продаючи м'ясні продукти з машини. Після харчового отруєння 54-річний українець потрапив до лікарні, де лікарі констатували його смерть. Згодом саморобним холодцем, який продавали з автомобіля, також отруїлися ще двоє людей, яких доставили до лікарні.

Після цього пару продавців м’ясних продуктів затримали. У їхньому будинку поліція вилучила близько 20 кг м’ясних продуктів, які будуть дослідженні на наявність речовин, що могли б викликати харчове отруєння.

"Діючи разом і узгоджено, вони піддали трьох ідентифікованих осіб прямому ризику втрати життя або тяжким тілесним ушкодження шляхом продажу їм холодцю, виробленого у власному господарстві, з м’яса незареєстрованих тварин невідомого походження, без дотримання вимог щодо виробництва м’ясних продуктів" — заявив речник окружної прокуратури Анджей Дубеля.

Подружжю, яке продавало холодець тепер загрожує до трьох років позбавлення волі за створення небезпеки для життя чи здоров’я клієнтів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що польський делікатес названий найгіршим м’ясним продуктом світу.

Також "Коментарі" писали про мешканця Кореї, який помер через екзотичну місцеву їжу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини