Головна Новини Світ Польща У Польщі заявили про небезпеку вторгнення: ми дуже серйозно сприймаємо цю загрозу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі заявили про небезпеку вторгнення: ми дуже серйозно сприймаємо цю загрозу

Поляки оцінили небезпеку, яку становлять вагнерівці для їх країни та відправили на кордон з Білоруссю додаткові війська.

31 липня 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Віцемаршалок Сенату Польщі Міхал Камінський заявив, що його країна серйозно сприймає загрозу, яку несуть вагнерівці розміщенні у Білорусі, поблизу польського кордону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Суспільне".

У Польщі заявили про небезпеку вторгнення: ми дуже серйозно сприймаємо цю загрозу

Міхал Камінський. Фото з відкритих джерел

Камінський стверджує, що Польща вже відреагувала на присутність найманців з групи "Вагнера" поблизу своїх земель.

"Ми дуже серйозно сприймаємо цю загрозу, пов’язану з присутністю ПВК "Вагнер" поблизу польського кордону у Білорусі", — заявив Міхал Камінський.

За словами віцемаршалок Сенату Польщі росіяни можуть спробувати організувати терористичну атаку за участі ПВК "Вагнер". Таким чином у Кремлі хочуть дізнатись, яка буде реакція НАТО.

"Ніхто в Польщі не виключає, щоб з метою, так би мовити, тестування НАТО, вони можуть спробувати зайти в Польщу", — каже Камінський та додає, що це не буде повномасштабне вторгнення, як це було з Україною.

Нагадаємо, що російські військові кілька разів наголошували на важливості Сувальського коридору для них, який міг би з’єднати Калінінградську область з Білоруссю, яка перебуває під контролем Кремля. Сувальський коридор це територія близько 100 кілометрів між Литвою та Польщею. Польща оголосила, що відправила додаткові війська до цих територій, а Литва закликає НАТО посилити контроль над Сувальським коридором.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії пригрозили атакувати НАТО.

Також "Коментарі" писали про Євгенія Пригожина, який зробив заяву щодо нового набору до його приватної військової компанії "Вагнер".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 липня 2023, 12:11

Переляканий Дуда місця собі не знаходить. Не треба іншому яму копати, щоб самому туди не потрапити. Зараз, поки ще маразм Байден у владі, йде максимальна ескалація конфлікту і завдання максимальної шкоди. Під інформаційним патронатом Божого народу: Соловйова Портнікова Шендеровича ... . Щоб Ротенберг Абрамович Гереги Беня Суркіс ..., мали якомога більші замовлення на відбудову. Після маразму Байдена такої нагоди не буде.


Новини