Головна Новини Світ Польща У Польщі заявили, що війна в Україні може закінчитися компромісом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі заявили, що війна в Україні може закінчитися компромісом

Голова правлячої партії Польщі "Право та справедливість" Качинський бачить ознаки того, що війна може закінчитися компромісом, а не повним врегулюванням

25 квітня 2023, 08:00 comments3001
Поділіться публікацією:

Все частіше з'являються ознаки того, що війна в Україні може закінчитися певним компромісом, а не остаточним врегулюванням, і це було б джерелом небезпек у майбутньому. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова правлячої партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качинський, пише "PAP".

У Польщі заявили, що війна в Україні може закінчитися компромісом

Ярослав Качинський. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні ми не знаємо, чим може закінчитися війна в Україні. Є ознаки того, що вона може закінчитися певним компромісом, а не остаточним врегулюванням, а це, на жаль, означатиме, що невдовзі можуть виникнути нові небезпеки. Ми не бажаємо такого рішення ", — зазначив Качинський.

Він додав, що Польща повністю підтримує український народ у його вимогі звільнити всю свою територію, "але не все залежить від поляків".

Політик зазначив, що війна в Україні вказує на те, що "армія сьогодні має бути адекватно чисельною та водночас адекватно озброєною". "У різних аспектах, як з погляду вогневих можливостей, здатності відбити повітряну атаку, так і – це особливо важливо сьогодні на українському фронті – наступальних можливостей".

"Ми повинні довести польську армію до такого стану, в якому вона матиме всі ці можливості в повному обсязі: зможе захищатися, контратакувати – тому що ми не хочемо ні на кого нападати першими – зможе здійснювати все те, що пов'язано з діями, які в зрештою ведуть до перемоги у війні. Ми повинні будувати переможну армію", — заявив глава "Права та справедливості".

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто може втомитися від війни – у чому Україна має переконати Захід. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини