Головна Новини Світ Польща У Польщі зростає невдоволення українцями: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі зростає невдоволення українцями: яка причина

Поляки бояться конкуренції з боку українців

1 лютого 2024, 23:42 comments5329
Поділіться публікацією:

Понад 20% громадян Польщі негативно ставляться до українців, які приїхали в їхню країну.

У Польщі зростає невдоволення українцями: яка причина

У Польщі змінюється ставлення до українців. Фото з відкритих джерел

Згідно з дослідженням Personnel Service, 22% громадян Польщі негативно налаштовані до українців.

Дослідження показало, що найчастіше негативно до громадян України ставляться поляки віком від 25 до 34 років. Натомість громадяни Польщі, яким за 55 років, найчастіше позитивно налаштовані до українців.

На думку засновника Personnel Service Кшиштофа Інглота, на зростання негативного ставлення до українців може впливати подорожчання життя та занепокоєння поляків щодо власного матеріального становища через страх, що українські працівники можуть забрати їхню роботу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що навесні розпочнеться новий контрнаступ ЗСУ. Глава ГУР розповів, що наразі Україна вичікує, коли повністю вичерпається наступ Росії, який розпочався восени минулого року. Буданов також повідомив, що у ході останнього наступу, який розпочався у листопаді 2023 року, РФ досягла незначних успіхів, однак намічених цілей не добилася.

"Коментарі" також писали, що майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що російська армія не планує зупинятися і дійде туди, куди зможе фізично дійти. Він зауважив, на західні держави вони транслюють "готовність Путіна до компромісу і перемовин" тоді, як сам Путін відкрито говорить про плани продовжувати захоплення нових територій. "Насправді Росія взагалі не збирається зупинятись. Російські війська дійдуть рівно туди, куди фізично зможуть дійти. І ці плани Україною не обмежуються", — наголосив офіцер ЗСУ Жорін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини