Головна Новини Світ Польща У польському Вроцлаві відкрили магазин із продуктами українського виробництва
commentss НОВИНИ Всі новини

У польському Вроцлаві відкрили магазин із продуктами українського виробництва

Варто зазначити, що в Польщі практично немає деяких продуктів, до яких так звикли українці. Сюди можна віднести сушену рибу, пельмені, солоне та копчене сало, салати тощо.

28 січня 2023, 14:41 comments1125
Поділіться публікацією:

Вроцлав є одним із найбільших міст Польщі, в якому зараз проживає величезна кількість біженців. Жителі культурної столиці активно допомагали українцям від початку військового вторгнення РФ, забирали переселенців до себе додому, забезпечували продуктами харчування, засобами особистої гігієни та одягом.

У польському Вроцлаві відкрили магазин із продуктами українського виробництва

Фото тематичне

 

Через кілька місяців, коли стало зрозуміло, що війна швидко не закінчиться, а деяким переселенцям просто не буде, куди повернутися навіть після довгоочікуваної перемоги, уряд Польщі разом із небайдужими громадянами почали робити все можливе, аби допомогти українцям та їхнім дітям якнайшвидше адаптуватися до умов життя у новій країні: біженцям допомогли з пошуком роботи, їхніх дітей влаштували до шкіл та університетів на пільгових умовах, а деяким переселенцям навіть допомогли у відкритті власної справи. Саме тому ні для кого не стало новиною те, що нещодавно у Вроцлаві відкрили магазин із продуктами українського виробництва.

 

Власники нового магазину активно запрошують співвітчизників до покупок. За наявними даними, в ньому можна придбати безліч різних продуктів: яйця, хліб, великий різновид риби, картоплю, помідори та інші овочі, цибулю, вареники, пельмені і таке інше.

 

Якщо говорити про ціни, то вони, відверто кажучи вище за ті, які пропонують польські супермаркети. Однак тут варто зазначити, що в Польщі практично відсутні деякі продукти, до яких так звикли українці. Сюди можна віднести сушену рибу, пельмені, солоне та копчене сало, салати тощо. Саме тому не можна виключати того, що магазин “Miruna” матиме популярність не лише серед українців і поляків, а також серед гостей культурної столиці Польщі.

 

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що голова Державної архівної служби України нещодавно повідомив, що його відомство отримало листа від громадянина Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Facebook
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини