Головна Новини Світ Польща У Варшаві українку зґвалтували під час поїздки в таксі : подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Варшаві українку зґвалтували під час поїздки в таксі : подробиці

Гвалтівником виявився іноземець, громадянин Туркменістану, який працював водієм популярного сервісу таксі

20 лютого 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

В столиці Польщі — Варшаві  українська громадянка написала заяву до поліції про зґвалтування в таксі, коли поверталась додому  з вечірки.

У   Варшаві  українку зґвалтували під час поїздки  в таксі : подробиці

Українка зазнала насильства під час поїздки в таксі (фото з відкритих джерел)

Про цей прикрий інцидент інформує tvn24.pl.

Журналісти видання з'ясували, що українська громадянка, яка поверталась додому після вечірки, скориставшись  мобільним додатком, викликала машину таксі з центру  польської столиці, щоб дістатись до своєї  домівки.

Як розповіла потерпіла українка, в авто  таксист  затримав її силою,  потім примусив до статевого акту. Відразу після цього  потерпіла  звернулась до поліцейських, і заявила про скоєне над нею насильство.

Таксист-гвалтівник  вже затриманий, йому висунуто  обвинувачення в насильницьких діях та зґвалтуванні. За вимогою  прокуратура Варшави, на час досудового слідства  суд обрав обвинуваченому міру запобіжного заходу – утримання під вартою, на три місяці.

Також  журналісти вияснили, що молода українка ніби скористалась послугами застосунку Bolt, а за кермом таксі знаходився іноземець – громадянин Туркменістану.

Представники  компанії  прокоментували  цей прикрий інцидент й повідомили, що підозрюваний, який приїхав в Польщу з  Туркменістану перед тим, як приступити  до роботи, пройшов процедуру перевірки  та представив довідку про несудимість. 

Зараз доступ до застосунку обвинуваченому заблоковано. Представники автокомпанії  зробили заяву, де відзначили, що безпека пасажирів  — для них  пріоритет.

"На жаль, навіть такий жорсткий контроль не завжди може бути гарантією поведінки людини у майбутньому. Безпека є пріоритетом для Bolt, але такі інциденти все ще трапляються у сфері таксі, і тому ми виступаємо за посилення регламенту та вимог до перевірки для кожного водія", — наголосила представник компанії- перевізника Мартина Курковська, яка повідомила про це електронним листом представників польських медіа. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Польщі на екрани виходить адаптація українського серіалу "Слуга народу": що задумали поляки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини