Головна Новини Світ Польща Український співак присвятив полякам свою нову пісню: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак присвятив полякам свою нову пісню: деталі

Микола Свидюк родом з Одеси, за його плечима величезна кількість зіграних ролей у театрі, десятки виконаних хітів та безліч написаної музики до театральних постановок

6 січня 2023, 12:56
Поділіться публікацією:

Відомий український співак та композитор Микола Свидюк незабаром дасть безкоштовний концерт у польському місті Кельце. За наявними даними, виконавець, таким чином, хоче подякувати полякам за допомогу українським біженцям, у тому числі його сім'ї, яка була змушена бігти до сусідньої країни, коли Росія вторглася в Україну. Відомо, що родичів Свидюка прихистили якраз жителі Кельце, це робить логічним те, що чоловік вирішив заспівати саме в цьому невеликому населеному пункті.

Український співак присвятив полякам свою нову пісню: деталі

Микола Свидюк, з відкритих джерел

За інформацією польських ЗМІ, новорічний концерт "Зустріч та діалог" відбудеться у місцевому Інституті культури, 8 січня, його початок заплановано на 16.00. Кульмінацією заходу стане виконання нової пісні Свидюка під назвою "Сонце в руках". За наявними даними, ця музична композиція була спеціально створена для концерту, її виконавець присвятив полякам, які надали найбільшу підтримку українському народу після військового вторгнення Росії.

У цьому контексті варто додати, що Микола Свиднюк народився в Одесі. Спочатку чоловік закінчив музичну школу, згодом – Київський інститут культури та мистецтва. У довоєнний час працював в Українському драматичному театрі у своєму рідному місті – Одесі. Музикант також відомий, як композитор, він є автором музики до пісень і театральних постановок.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в Україну вирушив черговий гуманітарний конвой із Польщі. Серед зібраної допомоги, передають польські ЗМІ, теплі речі, продукти харчування та три дорогі електрогенератори. Відомо, що кінечна зупинка конвою — Львівський технічний університет. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини