Головна Новини Світ Польща Уряд Польщі ухвалив доленосний закон щодо українських біженців: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Польщі ухвалив доленосний закон щодо українських біженців: деталі

Згідно з офіційними даними, польська влада продовжила легальне перебування всіх військових біженців до 4 березня 2024 року

27 квітня 2023, 17:48 comments4863
Поділіться публікацією:

Багато країн Європи прийняли до себе багатотисячне число українців, які біжать зі своєї землі, щоб урятуватися від російської агресії. Найбільше переселенців знайшли порятунок у Польщі – країні, яка змогла вмістити кілька мільйонів біженців. До певного часу, як відомо, легальне перебування українців у цій країні мало закінчитися у серпні 2023 року, після чого біженці, які не мають посвідки на проживання чи іншого польського документа, мали б залишити територію сусідньої держави.

Уряд Польщі ухвалив доленосний закон щодо українських біженців: деталі

фото тематичне, з відкритих джерел

Сьогодні стало відомо, що в цьому питанні, що хвилює всіх переселенців, нарешті було поставлено крапку. Так, згідно з офіційними даними, польська влада продовжила легальне перебування всіх військових біженців до 4 березня 2024 року. Для деяких категорій громадян, йдеться у повідомленні, дозвіл на проживання в країні діятиме аж до 30 вересня 2024 року. До їх числа війдуть найбільш вразливі категорії переселенців (пенсіонери, багатодітні родини тощо).

Варто зазначити, що внесення змін до цього закону відбулося набагато раніше серпня місяця – кінцевого терміну його дії. Таким чином Польща вкотре продемонструвала занепокоєння проблемами біженців, а також виявила розуміння та турботу, продовживши їхнє легальне перебування на своїй території майже на рік.

Нагадаємо, раніше наше видання повідомляло, що між Асоціаціями молочних підприємств Польщі та України нещодавно виникло непорозуміння щодо імпорту "молочки" один одному. Після нетривалих розглядів, повідомляють засоби масової інформації, конфлікт було вичерпано та вирішено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини