Головна Новини Світ Польща В Польщі відреагував на ракетний удар: Всі системи перебувають у повній бойовій готовності
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі відреагував на ракетний удар: Всі системи перебувають у повній бойовій готовності

Ціллю російських ракет була територія України, проте всі системи безпеки в Польщі перебувають у повній бойовій готовності, заявив міністр оборони Владислав Косиняк-Камиш, передає портал «Коментарі»

7 лютого 2024, 13:03
Поділіться публікацією:

Атаки Росії носять масовий характер і проходять циклічно раз на десять дні, заявив міністр оборони Польщі. За його словами, більшість ракет летить на захід, у бік Польщі.

В Польщі відреагував на ракетний удар: Всі системи перебувають у повній бойовій готовності

РФ відновила свої потужності

"Вони, звичайно, маневрують, їхня мета — українська територія. Але відсьогодні, від сьогоднішнього ранку, всі системи безпеки в Польщі перебувають у повній бойовій готовності",
— підкреслив міністр оборони.

Також, на його думку, ракетні удари свідчать про те, що Росія змогла заповнила свої втрати, яких зазнала на початку повномасштабного вторгнення.

"Вона компенсувала втрати, яких зазнала на початку війни, а це було два роки тому, вона перевела виробництво на військовий лад, у неї є союзники, як-от Північна Корея, які постачають їй величезну кількість боєприпасів",
- додав польський міністр.

Портал "Коментарі" повідомляв, про останнійракетний удар Росії і розповідав, де зафіксовані найбільші руйнування. Зокрема, одне із міст, яке сильно постраждало від ракетного терору окупантів 7 лютого став Миколаїв. У місті внаслідок російської ракетної атаки є поранені люди та пошкоджені житлові будинки, водопровідні та газові мережі. Традиційно під ударом окупантів опинився Київ.

Також портал "Коментарі" розповідав, що системи ППО Польщімогли б "прикрити" Львівську область, проте потрібно провести консультації з НАТО і прийняти політичне рішення. Експерти говорять, щоб таке рішення було прийняте, необхідно провести консультації з членами НАТО, оскільки в Альянсі можуть турбуватися, чи Росія не розцінюватиме такі дії, як участь НАТО у війні на боці України.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що Польщаможе збивати російські ракети над територією України, проте керівництво країни вибирає більш виважену позицію, щоб "не втягувати" НАТО у протистояння з РФ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rp.pl
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини