Головна Новини Світ Польща В Польщі зафіксували ще одне падіння невідомого об’єкта: на місце інциденту прибула поліція
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі зафіксували ще одне падіння невідомого об’єкта: на місце інциденту прибула поліція

Після падіння НЛО за 100 км від російського кордону в Польщі помітили ще один невідомий об'єкт. На місце виїхала поліція, яка охороняє територію до прибуття військових.

5 березня 2024, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поблизу польського селища Кервик Вармінсько-Мазурського воєводства зафіксували новий непізнаний літальний об’єкт. Повідомлення про непізнанний об’єкт зафіксувала поліція після першого падіння НЛО 4 березня неподалік села Мілаково за 100 км від російського кордону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на польські ЗМІ.

В Польщі зафіксували ще одне падіння невідомого об’єкта: на місце інциденту прибула поліція

Польська поліція виїхала на місце падіння НЛО. Фото з відкритих джерел

3 березня житель селища Кервик під час прогулянки поблизу озера помітив невідомий об’єкт, однак не звернув на нього увагу. Після повідомлень 4 березня про падіння НЛО неподалік села Мілаково житель Кервика вирішив повідомити поліцію про непізнаний літальний об’єкт.

Інформацію про падіння невідомого об’єкта підтвердили у поліції. На місце інциденту виїхала місцева поліція, яка буде охороняти об’єкт схожий на невелику білу повітряну кулю до прибуття військових. 

"Поліція охороняє об’єкт і повідомила армію, яка забере повітряну кулю", — заявила сержантка Емілія Плавська.

Наразі інших деталей про об’єкт не повідомляються.

Нагадаємо, що 4 березня у польських ЗМІ з’явилось повідомлення про НЛО, яке впало неподалік від кордону з Росією. Спочатку на місце падіння невідомого об’єкту приїхала поліція, а згодом військові, які вказали, що він не належить армії та нагадує метеорологічний зонд діаметром близько метра. За повідомленням видання RMF FM повітряна куля могла належать Росії, адже містить написи кирилицею.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв колишній представник відділення Пентагону з вирішення аномалій (AARO) засвідчив перед Конгресом та заявив, що США мали контакти з НЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини