Головна Новини Світ Польща В Польщі загинули два підлітки з України провалившись під лід: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі загинули два підлітки з України провалившись під лід: деталі

Два неповнолітніх українці провалились під лід та загинули. Поліція почала розслідування ситуації.

20 лютого 2024, 10:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час перебування на замерзлому озері Вігри поблизу міста Сувалки двоє українських підлітків провалились під лід та загинули. Громадянам Україну було 12 та 16 років. Місцева прокуратура порушила розслідування проти опікунів, які могли піддати неповнолітніх ризику смерті.

В Польщі загинули два підлітки з України провалившись під лід: деталі

Два неповнолітніх українці провалились під лід у Польщі. Фото ілюстративне

Поліція Польщі з’ясувала, що у селищі Старий Фільварк на озері Вігра за 200 метрів від берега двоє неповнолітніх громадян України провалилися під лід. У рятувальній операції взяло участь близько 30 пожежників та водолазів, які за допомогою човнів, сан та гелікоптера намагались врятувати хлопців. 

Рятувальники дістали підлітків, змогли їх реанімувати і відновити основні життєві функції після чого доправили до лікарні у важкому стані. Попри зусилля лікарів підлітки загинули: один 17 лютого ввечері, а інший наступної ночі. 

Окружна прокуратура повідомила, що почала розслідування у справі щодо піддавання опікунами неповнолітніх ризику смерті та ненавмисного заподіяння смерті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Польщі вбили матір трьох дітей з України. Затриманий поліцією чоловік завдав жінці 20 ударів гострим предметом. 48-річному обвинуваченому тепер загрожує довічне ув'язнення за вбивство українки. 

Також "Коментарі" писали, що польські поліцейські побили та затримали двох громадян України після їхньої суперечки з поляками. Українські правозахисники відреагували на інцидент та склали протокол про скоєний злочин з боку польських поліцейських та опублікували фотографії з побиттям громадян України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини