Головна Новини Світ Польща Відома організація поновила подачу заявок на надання фінансової допомоги біженцям у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома організація поновила подачу заявок на надання фінансової допомоги біженцям у Польщі

Варто відзначити, що міжнародна організація здійснювала надання фінансової допомоги біженцям з України влітку 2022 року.

8 березня 2023, 01:09
Поділіться публікацією:

З 2 березня у Польщі відновилася реєстрація для українських біженців на отримання фінансової допомоги від Міжнародного комітету з порятунку.

Відома організація поновила подачу заявок на надання фінансової допомоги біженцям у Польщі

фото тематичне

Варто відзначити, що міжнародна організація здійснювала надання фінансової допомоги біженцям з України влітку 2022 року.

Проте цього разу подати заявку можуть не всі українські біженці, які перебувають в Польщі, а лише ті, які прибули в країну після 1 жовтня 2022 року та не отримували фінансову допомогу від інших міжнародних організацій, в тому числі й від ООН.

Заяву подати може кожен українець, який відповідає головним критеріям, але перевага надаватиметься багатодітним сім’ям, багатодітним матерям, людям з інвалідністю та особам з хронічними захворюваннями.

У разі схвалення заяви на телефон особи надійде повідомлення з запрошенням на реєстрацію у центрі IRC, яку потрібно здійснити протягом 10 днів.

Варто зазначити, що відповідні центри знаходяться у Варшаві, Познані та Катовіце.

Для отримання допомоги потрібно: підтвердити документально дату в’їзду до країни з 1 жовтня, PESEL, вказати поточне місце проживання та кількість членів родини.

В разі схвалення благодійна організація сплатить заявнику 710 злотих, а також виплатить на кожного члена його сім’ї по 610 злотих, але не більше, ніж чотирьом особам. Кошти мають надійти протягом трьох місяців після подання заяви до центру IRC.

Більш детальну інформацію можна отримати, зателефонувавши на гарячу лінію IRC у Польщі +48 732 106 484 в будні дні з 9.00 до 17.00.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що борги України перед світом доведеться віддавати не тільки дітям, але й онукам. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини