Головна Новини Світ Польща "Зрівняє Україну з землею": Польща закликала світ не зупиняти спротив Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зрівняє Україну з землею": Польща закликала світ не зупиняти спротив Путіну

У Варшаві переконані, що Путін не зупиниться, якщо переможе в Україні

10 лютого 2024, 21:59
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін прагне ввійти в історію як Петро Перший, вважає міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

"Зрівняє Україну з землею": Польща закликала світ не зупиняти спротив Путіну

Радослав Сікорський заявив, що не можна допустити перемоги Путіна, інакше він "зрівняє Україну з землею".

Глава польського МЗС вважає, що у випадку окупації України російський диктатор змусить українців служити в його армії та брати участь у новій війні.

Радослав Сікорський наголосив, що у такому випадку стримування або відбиття атаки російської армії обійдеться Заходу набагато дорожче, ніж нинішня допомога Україні.

Водночас міністр наголосив, що Путін сьогодні конкурує з половиною вільного світу і не може перемогти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що незважаючи на жахливі жертви, російська армія, схоже, наблизилася до взяття міста Авдіївка Донецької області, пише The Telegraph. Видання зазначає, що минулого тижня російські війська досягли зруйнованих околиць Авдіївки, що змусило мера Віталія Барабаша визнати ситуацію в місті критичною. Видання пише, що у випадку, якщо росіяни захоплять місто, виникнуть запитання про те, чи слабшають Збройні сили України, зокрема, через зменшення підтримки Заходу.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що якщо не буде нових поставок, запаси ракет для української протиповітряної оборони закінчаться у березні. Американське видання The New York Times пише, що українські системи протиповітряної оборони, які мають вирішальне значення для захисту цивільного населення від російських ракет, можуть залишитися без ракет вже у березні, якщо РФ продовжуватиме обстріли міст. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини