Головна Новини Світ Решта світу Бельгія встановила світовий рекорд життя без уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Бельгія встановила світовий рекорд життя без уряду

Новий рекорд життя країни без уряду становить 653 дня

30 вересня 2020, 20:35
Поділіться публікацією:

21 місяць існувала політична криза в Бельгії, а в середу, 30 вересня, сформований новий кабінет міністрів, який буде приведений до присяги вже в четвер, 1 жовтня. Про це повідомляє телеканал Euronews.

Бельгія встановила світовий рекорд життя без уряду

Новим главою кабміну стане фламандський ліберал Олександр де Кроо, в правлячу коаліцію увійшли сім політичних партій. Дві фламандські радикальні партії, які виграли парламентські вибори в травні 2019 року, — "Новий фламандський альянс" і Vlaams belang — в коаліцію не увійшли.

Урядова криза стався в Бельгії в грудні 2018 року через підписання цією країною Глобального угоди ООН з міграції. Виступивши проти цього кроку, з правлячої коаліції пішли міністри від НФА, після чого вона втратила парламентську більшість.

Попередній подібний рекорд — 589 днів був встановлений Бельгією під час попередньої кризи 2010-2011 років.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Бельгії кішка заразилася коронавірусів від господаря.

У кішки були проблеми з диханням і травним трактом. Вірусолог Емманюель Андре зазначає, що це "окремий випадок", який міг статися через занадто близького контакту між твариною і хворою людиною.

За словами вірусолога, тварини не можуть бути переносниками та сприяти поширенню коронавируса. Вони також заражаються у виняткових випадках, яким можна вважати і зафіксований в Бельгії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини