Головна Новини Світ Решта світу Болгарія відкриється для туристів - коли українцям можна буде поїхати до країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгарія відкриється для туристів - коли українцям можна буде поїхати до країни

Болгарія планує відкрити туристичний сезон 2021

15 березня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Українці знову зможуть відпочити в Болгарії. З першого травня в країні відкриється туристичний сезон. Про це повідомила віце-прем'єр і міністр туризму Болгарії Маріяна Ніколова на своїй сторінці в Facebook.

Болгарія відкриється для туристів  - коли українцям можна буде поїхати до країни

Туризм в пандемію: Болгарія знову відкриється для українців - деталі. Фото: trn-news.ru

Вже сьогодні влада країна затвердить основні карантинні правила: як працюватимуть готелі, ресторани і кафе, а також як працюватимуть розважальні заклади для туристів.

Також Маріяна Ніколова зазначила, що вимоги для в'їзду туристів до Болгарії вже розроблені та узгоджені.

Окрім того, в повідомленні йдеться про те, що влада Болгарії готова створити так званий "зелений коридор" для мандрівників з інших країн. Відтак люди трьох категорій зможуть перетнути кордон і відпочити на курортах. Це туристи, що мають негативний тест на коронавірус, ті, хто перехворів на коронавірус та особи, які пройшли вакцинацію.

Нагадаємо, що українці можуть полетіти і до Грузії. Кордони країни відкрилися для іноземних туристів ще на початку березня. Що потрібно аби в'їхати до країни та яких карантинних заходів варто дотримуватися всередині держави, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що нещодавно влада Таїланду переглянула правила в'їзду та встановила нові умови для іноземних туристів, які пройшли вакцинацію від коронавірусу. Що потрібно аби безпроблемно потрапити до країни та відпочити, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, чи варто українцям планувати літні відпустки на тлі пандемії. Думку віце-прем’єра з питань євроінтеграції Ольги Стефанішиної читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини